HolotropikumÁttörő felfedezés! Egy fa gyümölcse percek alatt elpusztítja a rákos sejteket -...

Áttörő felfedezés! Egy fa gyümölcse percek alatt elpusztítja a rákos sejteket – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Milliók számára csillanhat fel a remény, ugyanis ausztrál tudósok felfedezték, hogy a blushwood fa termése képes megölni a ráksejteket, így talán a jövőben sokkal hatékonyabb lehet ennek a szörnyű kórnak a kezelése.

blushwood-fa-bogyo

A blushwood fa egyedül Ausztráliában, pontosabban Észak-Queenslandben őshonos. Az eredmények a kutatókat is megdöbbentették, hiszen több mint 300 állat bevonásával végeztek kísérleteket, és a tumorral küzdő kutyáknál, macskáknál, de még lovaknál is nagyszerű eredményeket értek el. A bogyós gyümölcs rendkívül hatóanyagaink köszönhetően a vizsgált és kezelt állatok szervezetéből a daganatok 75 százalékban teljesen eltűntek, egyszerűen felszívódtak.

Az alábbi hírösszefoglalóban Jessica van Vonderen tudósít a külsejüket illetően jelentéktelennek tűnő kis gyümölcsökről, amelyekben bizony komoly rákellenes hatóanyagok rejtőznek.

A gyümölcsökből egy speciális kivonatot készítettek az orvosok, és ezzel kezelték a videóban is szereplő állatokat, ahol meg is mutatják, hogy a kutyus orra hogy nézett ki a beavatkozás előtt, és hogyan jött 15 nap múlva teljesen helyre.

Dr. Glen Boyle elmondása szerint a bogyókban lévő hatóanyagok direkt módon, már 5 perc múlva megtámadják a rákos sejteket, megakadályozzák a beteg testrész vér utánpótlását is, és beindítják a szervezet immunrendszerét, hogy az elpusztult sejtek eltűntetése minél hamarabb megtörténjen.

A szakember szerint főként az idős személyeken segíthet ez a felfedezés, akik már nem bírnának ki egy esetleges műtéti beavatkozást, vagy kemoterápiás kezelést, de a bluswood fa gyümölcséből készült kivonat beinjekciózásával jelentősen nőhetne a túlélési és felépülési esélyük.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek