LélektárAsztrológiai szempontból ezek a hatások fognak érni bennünket 2023 februárjában

Asztrológiai szempontból ezek a hatások fognak érni bennünket 2023 februárjában

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Érdekes hónap köszönt be, amely kedvező hatással bír ügyeink sikeres rendezésére. Sok-sok zűrzavaros hónap után ezúttal végre lesz egy hónapunk, amelynek energiája a lehető legteljesebb mértékben segíteni fog bennünket. Az egész arról szól, hogy tisztázzuk a prioritásainkat, és azt, hogy mi lesz a legjobb számunkra a következő időszakban.

Februárban öt asztrális esemény játszódik le bolygónk Égboltján. Egyesek bizonyos szakaszokat teljesítenek, mások sokkal jobb szakaszokat nyitnak meg. Meg kell jegyezni, hogy minden bolygó közvetlen mozgásban van, ami segít nekünk is közvetlenül előre haladni.

Az első asztrális esemény február 5-én este lesz: a Telihold aspektusának kialakulása az Oroszlán csillagjegyében. A jelen pillanat témái a munka és az egészség szegmensére vonatkoznak. Lehetséges, hogy innentől kezdve hat hónapig sokkal inkább a munkára fogunk koncentrálni, mint a valódi lélekszükségleteinkre, de ez az egészségünk rovására mehet. Nagyon fontos a mentalitás közérzetünkre is odafigyelni.

A hónap második asztrológiai eseménye a Merkúr bolygó belépése lesz a Vízöntő csillagjegybe, minderre február 11-én kerül sor.

A Bak csillagjegyében lévő Merkúr azonban lezárja a retrográd mozgás körforgását, lehetőséget adva a minket körülvevő szakmai és társadalmi szempontok tisztázására. A Vízöntőtől kezdve a Merkúr más perspektívát ad a jövőre nézve, mind a személyes élet, mind a szakmai és társadalmi szegmensek tekintetében.

Naprendszerünk energiatermelője, a Nap a hónap 19-éig a Vízöntő csillagjegyben tartózkodik, ezt követően átköltözik a Halak csillagjegyébe. A Vízöntő jegyében lévő Nap a barátokra, a közös érdeklődési körrel rendelkező ismerősökre lesz pozitív hatással, akikkel a technológiai újításokról és a jövőről fogunk beszélgetni.

A Halak jegyében a Nap csatlakozik a titokzatos Neptunuszhoz, így hajlamosak leszünk az álmodozásra, a romantikára, de emellett fogékonyak leszünk a hazugságra, önámításra, illúziókra is.

Február 20-án reggel az Újhold aspektusa alakul ki a Halak csillagjegyében. Ezúttal is a munka és az egészség szegmenséről lesz szó, de most valami elkezdődik. Hogy pontosan mi, azt nehéz szavakkal meghatározni, mert minden egy elbűvölő köpenybe lesz burkolva, ami nem engedi, hogy meglássuk a valódi szándékokat vagy a valódi helyzeteket. Jó körültekintőnek lenni, alaposan elemezni, amennyire csak lehet, minden információt, és ha döntést kell hoznunk, azt február 22-e után tegyük meg.

Végül a Vénusz bolygó a Halak csillagjegyből a Kos csillagjegybe fog átmenni, erre február 20-án kerül sor. A Vénusz a Halak jegyében való áthaladás közben nyugalommal tölt el, hajlamosak leszünk a zene ritmusára billegni, táncolni, nyitott szemmel álmodozni a mesebeli szerelmekről, de a végén kiderül, hogy minden csak délibáb volt.

A Kos jegyében a Vénusz visszatér a földre, és arra késztet bennünket, hogy legyünk pragmatikusak, gyorsak és az itt és mostra koncentráljunk.

Összegzésként elmondható, hogy a februári asztrális hangulat optimizmust, bátorságot, minden helyzet megoldására késztető erőt és tisztázásokat hoz a szakmai területeken, a dolgok előrehaladását illetően. Jó, ha csak a saját dolgunkkal foglalkozunk, és egyensúlyban tartjuk a kapcsolatainkat. Elsőre nehéznek tűnhet, de egy kis erőfeszítéssel és jó akarattal minden lehetséges.

A február mottója: “Egy pillanatnyi harag kordában tartása annyi, mint elkerülni egy évszázadnyi megbánást.” (kínai közmondás)

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek