LélektárAsztrológiai hatások 2018 januárjában - Minden szétesik, hogy minden átrendeződjön

Asztrológiai hatások 2018 januárjában – Minden szétesik, hogy minden átrendeződjön

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2018 első hónapját asztrális szempontból a Rák–Bak és a Oroszlán–Vízöntő tengelyek fogják meghatározni. Ez pedig befolyással lesz az életünkre is, ami elsősorban a családi, a szakmai, a szociális, társadalmi, környezeti, és az érzelmi állapotunkat illeti.

Asztrológiai hatások 2018 januárjában - Minden szétesik, hogy minden átrendeződjön

Január 2-án a Rák jegyében Telihold alakult ki, amellyel lezárult egy időszak, ami elsősorban a családi életre vonatkozott. Ez annak tükrében értelmezhető leginkább, ahogyan az elmúlt években megváltoztak az ünnepek idején esedékes családi szokások, összejövetelek. Ez a tendencia fog folytatódni 2018-ban, így a családi élet folyamatos átalakuláson fog keresztülmenni.

Január 19-ig a Bak csillagjegyben fog tartózkodni a Plútó, a Szaturnusz, a Fekete Hold, a Vénusz, a Nap 21-én fog csatlakozni, a Merkúr pedig 11-én. Január 17-én Újhold fog kialakulni, ami nagyon sok évvel ezelőtt történt ugyanígy meg. Ez az égi jelenség arra ösztönöz, hogy a saját képességeinket önmagunk felemelkedésére használjuk, és hogy ráleljünk a lelki és spirituális megvilágosodás útjára.

Az új év arra ösztönöz, hogy változtassunk az életünkön, és tartsunk lépést a fejlődéssel, nézzünk szembe a kihívásokkal, mert csak így tudunk fejlődni emberileg, lelkileg, szellemileg.

A következő napok lesznek a legmeghatározóbbak a Rák és a Bak csillagjegyűek számára: 1, 2, 15, 16, 17, 29, 30. Így ezekben a napokban fontos, hogy odafigyeljünk a családunkra, a szakmánkra, a barátainkra.

Az Oroszlán–Vízöntő tengely a hónap végén erősödik fel, pontosan január 31-én Újhold és teljes holdfogyatkozás fog kialakulni. A Vízöntő jegyében január 19-én a Vénusz, míg 21-én a Nap fog tartózkodni. A családi és baráti kapcsolatok szempontjából a legfontosabb napok: 18, 19 és 31.

Január 27-ig legyünk óvatosak, mert a Mars és a Jupiter hatására elsiethetünk bizonyos dolgokat, és olyasmikre áldozhatjuk fel az energiáinkat, amelyek teljesen haszontalanok. Veszélyes napok: 10, 11, 25, 26, amikor érdemes elővigyázatosnak és türelmesnek lenni.

Január 7, 14, 24 és 26-án az asztrális energiák ingadozni fognak, ezért koncentráljunk a szükségleteinkre, a személyes vágyainkra, és erősítsük magunkban az együttérzést és a segítőkészség erejét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek