LélektárAsztrológiai események 2023 novemberében - Mi vár ránk az ősz utolsó hónapjában

Asztrológiai események 2023 novemberében – Mi vár ránk az ősz utolsó hónapjában

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2023 novemberében az egyes csillagjegyek életére jelentős energetikai hatással bíró asztrológiai események sorozata vár ránk. Hasznos, ha tudjuk, mire számíthatunk ettől az időszaktól, milyen bolygóátvonulások időszakát kell kihasználnunk, és mikor kell inkább óvatosnak lennünk.

2023. november 8-án a Vénusz belép a Mérleg jegyébe

Tudjuk, hogy a Vénusz az élvezet, a szépség és a szerelem bolygója, de ezúttal a Mérlegben – az egyensúly jegyében – történő átvonulása arra tanít bennünket, hogy mindig több szemszögből kell megvizsgálnunk egy adott helyzetet.

A Vénusz 2023. december 4-ig tartózkodik a Mérlegben, és ez idő alatt arra ösztönöz, hogy a helyzetek, döntések, kihívások jó és kevésbé jó oldalait is figyelembe vegyük. Ugyanez vonatkozik az emberekre is, akikkel kapcsolatba kerülünk.

Semmi sem fehér vagy fekete, inkább a szürke különböző árnyalataiban játszik. A Vénusz arra ösztönöz bennünket, hogy figyeljünk az igazságosságra az élet különböző területein, síkra szállva egyes emberekért, de a látszat nagyon is csalóka lehet. Arról, amiről azt gondoljuk, hogy nem megfelelő vagy káros, kiderülhet, hogy olyan dolgokat rejt magában, amelyeket érdemes megvédeni.

Maradjunk tehát éberek, és ne hagyjuk, hogy pusztán az érzéseink, illetve a látszat vezessenek bennünket.

November 10-én a Merkúr belép a Nyilasba

A Merkúr a Nyilasban arra ösztönöz, hogy aktívabbak, hangosabbak, erkölcsösebbek legyünk. Arra késztet, hogy kommunikáljunk és teremtsünk kapcsolatot másokkal.

Ha meg akarjuk oldani életünk legfontosabb projektjeit (amihez most lendületet is kapunk), akkor ki kell lépnünk a védelmező burokból, ki kell állnunk az értékeink mellett, és több embert kell megismernünk, akiktől tanulhatunk, tanácsot kérhetünk, vagy akikkel közösen csapatot építhetünk.

November 13-án Újhold a Skorpióban

Ez az Újhold a Skorpióban az újdonság erejét helyezi előtérbe, ami az önmagunkról alkotott elképzeléseink megváltoztatásához is hozzájárul.

Itt az ideje őszintén belenézni a tükörbe, úgy, hogy ne csak életünk kellemes oldalát lássuk, hanem a lelkünk mélyére nézve észrevegyük azokat a sebeket, személyes sebezhetőségeket, amiket ott rejtegetünk, és amiket félünk elfogadni.

Ez a lelki fejlődés ideje, amikor fel kell hagynunk a mindennapi rutinnal, befelé kell irányítanunk a tekintetünket, hogy megtanuljunk szembenézni a fájdalommal, ápoljuk a lelkünket, jobban szeressük önmagunkat, elengedjük az önkritikát és gyengédebben viszonyuljunk a tökéletlenségeinkhez.

November 22-én a Nap belép a Nyilasba

A Nyilas hónapja erőteljesen, új energiával és életkedvvel indul. Lesz erőnk kilépni a komfortzónánkból, legyőzni néhány akadályt és gyengeséget, és jobban bízunk önmagunkban.

Több bátorságunk lesz cselekedni, és valósággal szomjazzuk a tudást. Ez jó időszak a tanulásra, talán még néhány tanfolyamot is elkezdhetünk.

November 24-én a Mars belép a Nyilasba

2023 novemberének utolsó hetében új dolgokat és helyeket akarunk majd felfedezni. Lehetséges, hogy utazni fogunk, vagy más módot találunk arra, hogy kielégítsük tudásvágyunkat és felfedező kedvünket.

Nem árt, ha elgondolkodunk egy hobbin, talán valamin, amit régóta elhanyagoltunk, vagy amit már régóta ki akartunk próbálni, de eddig nem volt rá lehetőségünk.

Új tehetségeket fedezhetünk fel, információkat gyűjthetünk a világ különböző kultúráival kapcsolatban, a helyekről, ahová elutazunk. Ez a bolygóátvonulás gyönyörű és értékes tapasztalatokat hozhat minden csillagjegy számára.

November 27-én Telihold a Nyilasban

A Nyilas rendkívüli energiája mélyen befolyásol bennünket ebben az időszakban. A Telihold, ami szintén ebben a jegyben ragyog majd fel, elhozza nekünk az erőt, hogy lezárjunk egy fejezetet az életünkben, egy olyan fejezetet, amely több kárt okozott nekünk, mint hasznot, vagy ami miatt megakadtunk az életünk egy bizonyos területén.

De az is lehet, hogy valaminek egyszerűen lejárt az ideje, és itt az ideje lezárni.

Ahogy telik az idő, változnak az igényeink is, ezért jó, ha időnként lezárunk bizonyos elavult fejezeteket, hogy helyet teremtsünk az új dolgoknak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek