LélektárAsztrológiai előrejelzés májusban - Ezekre kell számítani ebbe a csodálatos hónapban

Asztrológiai előrejelzés májusban – Ezekre kell számítani ebbe a csodálatos hónapban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A májusi asztrális légkör energiát, jókedvet, mentális nyitottságot, lelkesedést, vágyakat és felpezsdült társasági életet tartogat. Sokkal jobban fogjuk érezni magunkat, tele leszünk önbizalommal és energiával.

A hónap legaktívabb csillagjegyei a Bika, az Ikrek, és a Halak, őket fogják leginkább érinteni az asztrális hatások, melynek következtében sokkal tudatosabban élik majd az életüket.

Május 4-én az Ikrek jegy belép a Merkúrba, melynek hatására rendeződnek a gondolataink, tele leszünk jó ötletekkel, és sokkal jobban meg fogjuk érteni, hogy mi miért történik az életünkben. Jobb döntéseket fogunk hozni, és javul az környezetünkhöz való viszonyulásunk.

Május 30-ig ajánlott egy kicsit óvatosabbnak lenni, ne írjunk alá gondolkodás nélkül semmilyen szerződést, és mielőtt kimondanánk valamit, kétszer is gondoljuk meg.

Május 9-től a Vénusz hatására hatalomra tör a felszínesség, a komolytalanság, a játékosság, és az instabilitás is jellemző lesz az emberi kapcsolatokra. Ajánlott lesz egy kicsit visszafogottabban élni, fontos a mértékletesség, akkor is, ha az Ikrek hatására tele leszünk energiával és szenvedéllyel. Ne pazaroljuk feleslegesen se a fizikai se a szellemi energiánkat, mert később megbánhatjuk.

Május 11-én az Újhold a Bika jegyében egy új szakasz kezdetét jelzi. A munka, az egészség és a külföldi emberekkel való kommunikációs kapcsolat kerül előtérbe. Egy olyan asztrális jelenségnek lehetünk részesei, amely befolyásoló hatással lesz az életmódunkra, az anyagiakra, és tágabb környezetünkre.

Május 14-én a Jupiter belép a Halak jegyébe, és ez az időszak kedvező lesz a művészeteknek, a művészettel foglalkozó személyeknek, és a vallási tevékenységeknek is. Tanúja lehetünk új művészeti, kulturális, de vallási áramlatok megjelenésének is. Csak óvatosan kezeljük a változásokat, mert könnyen olyan energiákkal találhatjuk szembe magunkat, amelyek nincsenek jó hatással az életünkre.

Május 20-án este a Nap belép az Ikrek jegybe, ez leginkább az emberi kapcsolatokra, a személyes, és társadalmi szálak rendeződésére lesz hatással. Kedvező időszak ez a tárgyalásokra és a középtávú megállapodások megkötésére.

23-án a Szaturnusz a Vízöntő állatövben tartózkodik, amely a már meglévő technológiák fejlődésére, és könnyebb megértésére lesz hatással. Át kell tekintenünk néhány olyan ötletet vagy társadalmi elvet, amelyet jelen pillanatban még utópisztikusnak vagy haszontalannak gondolunk.

Május 26-án a Telihold megjelenése, valamint a teljes Holdfogyatkozás a Nyilas jegyben felhívja a figyelmet a rejtett részletekre is. Nem árt egy kicsit figyelmesebben szemlélni a körülöttünk zajló dolgokat, és rá fogunk jönni, hogy a lényeg a részletekben rejlik.

Ne hanyagoljuk el a szakmai előmenetel érdekében a családot sem, mert később nehéz lesz helyreállítani az egyensúly állapotát. Változtassuk meg a szemléletünket, próbáljunk sokkal egészségesebben élni és gondolkodni. Első pillantásra nehéznek tűnhet megváltoztatni a régi szokásainkat és meggyőződésünket, de meg kell tenni az első lépést.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek