LélektárAsztrológiai előrejelzés 2020 áprilisában: felvont vitorlákkal haladunk előre!

Asztrológiai előrejelzés 2020 áprilisában: felvont vitorlákkal haladunk előre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez a hónap végre valamivel nyugodtabb lesz, mint az előzők. Ennek pedig az az oka, hogy már megszoktuk a körülöttünk történő eseményeket, ezért valószínű, hogy már semmi és senki nem tud meglepetést okozni. Ennek ellenére jó, ha továbbra is éberen figyelünk arra, ami itt és most történik.

A bolygó égboltján bekövetkező változásokat mindannyian érezni fogjuk önmagunkban, de az eseményekben is, amelyekben részt veszünk, vagy amelyeknek tanúi vagyunk. Hat asztrális esemény várható áprilisban, amelyek közvetlen hatással lesznek ránk. Minden szempontból sokkal jobban érezzük majd magunkat, és az optimizmus tisztán kivehető lesz mindenki arcán.

Az első asztrális esemény a Vénusz belépése az Ikrek csillagjegybe április 3-án este. Ez kedvező változás, mert nyitunk a szocializálódás felé, bár többnyire a fecsegés fog dominálni. Közelebb kerülünk (különösen elektronikus kommunikációs eszközök segítségével) azokhoz, akik kedvesek nekünk – rokonokhoz, volt iskolatársakhoz, munkatársakhoz, barátokhoz, szomszédokhoz.

Ugyanakkor a Vénusz az Ikrekben rendkívül játékos, hajlamos a flörtre, a tréfára, hazugságra, a játékra mindazzal, amit tusunk és ismerünk. Kerüljük az üres ígéreteket, mert senki nem teljesíti majd ezeket. Másrészt a humornak nagyobb szerepe lesz az életünkben, így gyakrabban mosolyoghatunk, élvezhetünk egy jó beszélgetést valakivel, egy szórakoztató könyvet, filmet, vagy háziállataink mókázását.

Április 8-án reggel tetőzik a Telihold a Mérlegben. Ez egy nagyon dinamikus pillanat, lezárul egy szakasz, amely a pénzzel, és munkával szerzett anyagi javakkal kapcsolatos. Valószínűleg új szabályokat dolgozunk majd ki, új normákat állapítunk meg a munkavállalók jövedelmével kapcsolatban, a tevékenységi területtől függetlenül.

Lényeges anyagi változások várhatók a munkarend átalakítása és bizonyos egészségügyi problémák után. Az aszcendens a Halak jegyébe esik, ennek a csillagjegynek jelentős hatását érezhettük az elmúlt hónapokban, amikor is az egész emberiség számára különös, új egészségügyi problémával kellett szembesülnünk.

A Merkúr szintén a Halakban található, az illúziókat és zavarokat okozó Neptunusz társaságában, egészen április 8-án reggelig, amikor a Mérleg Telihold is bekövetkezik. Ez egy rendkívül érdekes és veszélyes pillanat, mivel első pillantásra úgy gondoljuk, hogy a dolgok megoldódtak, és új kerékvágásba léphetünk, ez azonban csak illúzió. Igaz ugyan, hogy megszabadulunk a sötétségtől, árnyéktól, ködtől és a futóhomoktól, amelyeket a Halak, valamint a Merkúr és a Neptunusz keltenek ebben a jegyben, azonban…

Április 8-án reggel a Merkúr átlép a Kos jegyébe, ahol találkozik a Nappal, a Fekete Holddal és a Chironnal. A Kos dinamizálása agresszív, gyors kommunikációhoz, rosszul átgondolt, impulzív döntésekhez és cselekedetekhez vezet. A Fekete Holddal a Kosban nem nagyon számíthatunk jó impulzusokra, sokkal inkább kaotikus, megmagyarázhatatlan ösztönzéseket érezhetünk. A Merkúr április 27-ig halad a Kosban, ekkor átlép a Bika jegyébe. Ez egy gyors és zajos út lesz, amely más témákra irányítja a gondolatainkat és a figyelmünket. Ugyanakkor ez a gyors áthaladás is nyomokat hagy maga után a Kos jegyében, és anatómiai szempontból a fejünkben, amelyet a Kos jegye koordinál.

A Nap a mértékletes Bika jegyében halad, és 19-én csatlakozik az Uránuszhoz. E két égitest párosa nagy meglepetéseket fog okozni a jegy szülöttei számára, de mindenki más számára is, akit valamilyen szempontból befolyásol ez a csillagjegy. Bölcs dolog lenne most alaposan megfigyelnünk a Bika jegy szülötteit, és a megfelelő pillanatban eltávolodnunk tőlük, mert most rengeteg energiájuk lesz, és következésképpen megállíthatatlan vágyat éreznek majd, hogy metaforikus értelemben hegyeket mozgassanak meg, kerüljön az bármibe. Ez az ár pedig kétféle lehet: az egyik a haladás útja, a régi ötletek, a régi materialista elképzelések a pénzről, árukról, vagyonról szóló téves mítoszok feloszlatása. A másik lehetőség, hogy megrekednek a saját gondolataikban, konzervatív hozzáállást tanúsítanak, és a modern világ szükségletei messze meghaladják őket.

Április 27-től a Merkúr is átlép a Bikába, és elősegíti a pénzhez, a jövedelemhez, az anyagi javakhoz kapcsolódó témák jobb kommunikációját és megértését.

Április 23-án megjelenik az Újhold a Bika jegyében, amely egy új személyes és társadalmi szakasz kezdetét jelzi. A hangsúly az egyénre, az egyéni fejlődésre kerül, azonban fontos lesz a jó szándékú, jövőre, fejlődésre összpontosító embercsoportok együttműködése is. Nehéz lesz megválasztani a helyes utat, de egy kis erőfeszítéssel, a részletekre való odafigyeléssel és őszinte vágyakozással arra, hogy jobbá tegyük az életet, minden lehetséges.

Rendkívül fontos, hogy ezen a ponton új, mindeddig példátlan szakasz kezdődik, ami a pénzt, az egyéni munkával megszerzett javakat, a munkabéreket és a javak felhasználását illeti. Ezenkívül szóba jöhetnek változások a munkaügyi rendszer és az egészségügy terén is.

Az utolsó asztrális jelenség a Plútó bolygó látszólagos retrográd mozgása a Bak jegyében április 25-én. Sor kerülhet egyes intézmények átszervezésére, vagy akár feloszlatására. Mindaz, ami már nem felel meg a társadalom és a modern ember igényeinek, nyom nélkül eltűnik.

Összegezve, április látható, mély, radikális és példátlan változásokat hoz mindannyiunk életében és a társadalom egészében is. Jó, ha racionálisan, alaposan megfontoljuk, mit akarunk valójában, és megtaláljuk a helyes hozzáállást. Ez első ránézésre fájdalmasnak tűnhet, de az emberiség mindig is fájdalom, veszteség és lemondás árán fejlődött. Egyedülálló pillanat előtt állunk a Föld és a Naprendszer történetében, ezért mindannyiunk hozzáállásától függ, mivel és hogyan járulunk hozzá ehhez az átszervezéshez és jótékony változáshoz.

Április gondolata: „Nem tudunk úgy segíteni az embereknek, hogy megtesszük értük, amit maguk is meg tudnának tenni.”A. Lincoln.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek