LélektárAsztrológiai előrejelzés 2018 November: Annyi váratlan esemény lesz, hogy csak kapkodjuk a...

Asztrológiai előrejelzés 2018 November: Annyi váratlan esemény lesz, hogy csak kapkodjuk a fejünket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Váratlan eseményekre, csodás pillanatokra számíthatunk novemberben, úgy egyéni, mint kollektív tudati szinten. Az ősi elemek közül sok Vízre, Levegőre, Tűzre és Földre kell felkészülni, ami azt jelenti, hogy mindegyik csillagjegy aktív lesz ebben az időszakban, talán a Szűz jegyűeket kivéve, akikre most novemberben nem lesz hatással egy bolygó sem, továbbá november 6-tól az Oroszlán, és 16-től a Vízöntő számíthat csendesebb, nyugodtabb percekre, órákra.

Asztrológiai előrejelzés 2018 November: Annyi váratlan esemény lesz, hogy csak kapkodjuk a fejünket

Az Uránusz bolygó november 6-tól a Kos jegyében lesz, retrográd mozgásban. Függetlenül attól, hogy milyen élethelyzetben vagyunk, legyünk elővigyázatosak, hallgassunk a belső megérzéseinkre. Az Uránusz felerősítheti a Tűz energiákat, ezért vigyázni kell erre, nehogy kiugorjanak a parazsak és tüzet okozzanak.

November 6-án a Hold elhagyja az Oroszlán jegyét, és a Rák jegyébe lép. Ez egy olyan érzést indít el bennünk, ami a család fontosságára, közelségére hívja fel a figyelmünket. Fogadjuk meg ezt az asztrológiai tanácsot és koncentráljunk a szeretetre, a családi kötelékek megerősítésére, ápolására, mert mindenkinek szüksége van odafigyelésre, törődésre, ami leginkább egy szerető családi körből származhat.

November 7-ének estéjén a Skorpió jegyében Újhold alakul ki. Ezzel vigyázni kell, mert felerősödhetnek bennünk az agresszív, a felszínesség, a függőség, az indulatosság érzései, energiái. Változásokat tapasztalhatunk a munkahelyünkön, az emberi kapcsolatainkban. Fontos, hogy odafigyeljünk az egészségünkre és törekedjünk az aktív életmód kialakítására.

A Jupiter elhagyva a Skorpiót, a Nyilas jegybe lép, ezzel felerősíti a játékosság, a spirituális, a tudás, a megismerés energiáit.

November 16-án a Mars elhagyja a Vízöntő jegyét, és belép a Halak jegyébe, ahol nem fogja valami kényelmesen érezni magát, ami a mi életünkre is hatással lesz, ezért bizonytalannak, zavartnak érezhetjük magunkat, ezért bármit is tegyünk, legyünk óvatosak, elővigyázatosak, ne hozzunk fontos döntéseket, inkább türelmesen várjuk ki a megfelelő pillanatot.

A Vénusz a Mérleg jegyében fog tartózkodni, mégpedig retrográd mozgásban, azonban november 16-án ismét visszatér a normális előrehaladó mozgásba. Amíg retrográd mozgásban van, addig segít rálátni az emberi kapcsolatokra, így tudni fogjuk, hogy ki milyen ember, és milyen szándékkal közelít felénk.

A Merkúr retrográd mozgásban tartózkodik a Nyilas jegyében, erre november 17-én fog sor kerülni. Ezen égi jelenség hatására felerősödnek bennünk a filozofikus gondolatok, elméleteket gyártunk, új ötleteket fogunk kitalálni, amelyek segítségével szélesíthetjük elméleti ismereteinket.

November 22-én a Nap a Nyilas jegyébe kerül, ennek köszönhetően javulást tapasztalhatunk a közérzetünkben, csodás helyekre utazhatunk el, számtalan új élménnyel gazdagodhatunk.

A hónap utolsó nagy égi jelensége november 23-án lesz, amikor is Telihold alakul ki, amely rávilágít a saját értékeinkre, erősségeinkre, amire szükségünk is lesz, mivel eléggé feszült napok fognak következni utána, ami akár komolyabb konfliktusok kirobbanását is eredményezheti. Szóval legyünk a Telihold idején éberek, türelmesek, elővigyázatosak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek