LélektárAsztrológiai előrejelzés 2017 októberére: Első helyen az emberi kapcsolatok!

Asztrológiai előrejelzés 2017 októberére: Első helyen az emberi kapcsolatok!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2017 októberében az emberi kapcsolatokra tevődik a hangsúly, legyen szó szerelmi, baráti, vagy netán üzleti kapcsolatról. A lényeg az, hogy olyan emberi kapcsolatokba érdemes energiát fektetni, ami pozitívumot hoz az életedbe, amely hasznossá válik.

Azért fontos a kapcsolatok szempontjából az októberi hónap, mert a Jupiter, még 10-ig a Mérleg jegyében tartózkodik, amely csillagjegy nagyban meghatározza a kapcsolataidat más emberekkel. A Mars, október 23-án lép be a Mérleg jegyébe, és megszabadít azoktól a kapcsolatoktól, amelyek már nem működnek, de amelyekhez még nagyon ragaszkodsz, teszed azt félelemből, kényelemből, vagy bosszúból.

Október 19-én Újhold fog kialakulni a Mérleg jegyében, ami szorosabbra fűzi az emberi, a családi kapcsolataidat. Jegyezd meg, hogy mi hangzik el október 18–20. között, mert az elhangzott információk fontosak lehetnek például a konfliktusok elsimításakor. Ez azért fontos, mert csak tiszta lappal lehet a jövőre alapozni, ezért rendet kell tenni a kapcsolatok terén.

Október 10-én a Jupiter elhagyja a Mérleg jegyét, és tovább halad a Skorpió irányába. Ilyenkor minden felborulhat, és még a legapróbb hibák is felszínre kerülhetnek, akár radikális módon is.

Meg kell említeni még az október 5-én, a Kos jegyében kialakuló Teliholdat, ami egy eléggé érzékeny nap lesz, főként azért is, mert az Uránusz retrográd mozgásban fog tartózkodni. Ezen a napon szóba kerülhetnek a gyerekek, az ifjabb generációt sújtó problémák, a jövőkép, és az oktatás.

Októberben a legfontosabb 4 elem szinte egyenlő mértékben lesz jelen, így fokozatosan figyelj oda a tűzre, a vízre, a levegőre, illetve a földre. Ezek az elemek egyébként arról is gondoskodnak, hogy az életed harmóniában legyen, de ha kell figyelmeztetnek is arra, ha valami rossz közeleg, vagy veszély fenyeget.

Úgy gondolkozz, úgy cselekedj és úgy élj, hogy tartsd tiszteletben a természet erőit, törvényeit, és maradj emberséges, segítőkész másokkal szemben. Így minden rendben lesz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek