LélektárAsztrális légkör 2020 novemberében: most mindent újrakezdhetünk

Asztrális légkör 2020 novemberében: most mindent újrakezdhetünk

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

November folyamán továbbra is a már ismert, az előző hónapokban meghatározott személyes és szakmai határvonalak mentén haladunk tovább. A helyzetek, események, kapcsolatok azonban javulni fognak, mivel a hangulatunk is kedvezőbben alakul.

Eddig két retrográd mozgást folytató bolygó befolyásolta a személyes életünket, a Merkúr és a Mars. Ez a két bolygó most azonban ismét direkt mozgásba kezd, ami minket is arra késztet, hogy visszaállítsuk a mentális paramétereinket, és ezek segítségével helyesen, összefüggően és természetesen cselekedjünk.

Ebben a hónapban több fontos asztrális esemény befolyásolja majd az életünket. Ezek a következők: a Merkúr, a Mars és a Neptunusz bolygók visszatérése direkt mozgásukhoz, az Újhold, a Telihold, egy holdfogyatkozás, a Vénusz belépése a Skorpióba és a Nap belépése a Nyilasba.

Ezek közül az első, a Merkúr direkt mozgásba való visszatérése, november 3-án a Mérleg jegyében. Tehát a hónap első napjaitól kezdve egyértelműen érezni fogjuk, hogy kitisztulnak a gondolataink, sokkal jobban megértjük és összefüggésbe hozzuk az információkat, jobban kommunikálunk, és megértőbbek is leszünk másokkal. Az elmúlt hónapok számos vitatémáját tisztázzák, mind személyes, mind szakmai szempontból.

November 11-én a Merkúr elhagyja a Mérleget és belép a Skorpióba, emlékeztetve bennünket mindarra, amit gondoltunk, megbeszéltünk, ígértünk és tettünk vagy éppen nem tettünk szeptember 27-e és október 28-a között, amikor a bolygó szintén áthaladt a Skorpión, előbb direkt mozgásban, majd látszólagos retrográd mozgásban. Újra terítékre kerülnek az akkori beszélgetések, témák, de most pontosításokkal és mindenki számára kedvező megoldásokkal.

A Mars, a cselekvés bolygója november 13-ig látszólagos retrográd mozgásban van a Kos jegyében, ezután pedig visszatér direkt mozgásához. Hátráló mozgását szeptember 10-én kezdte meg, tehát most helyre kell hoznunk mindazt, amit körülbelül két hónapig (szeptember 10-től november 13-ig) nem természetes módon tettünk, vagy véletlenül tönkretettünk, és tartós, hosszú távú hatást kell elérnünk. Gyorsan észrevesszük, hogy sokkal könnyebben tudunk cselekedni, minimális erőfeszítéssel és maximális eredményekkel. Sokkal jobban kijövünk majd a Kos csillagjegy szülötteivel, de bennünk magunkban is feloldódnak mindazok az asztrális szegmensek, amik ehhez a csillagjegyhez kötődnek. Másrészt a mentális egészségünk is jelentősen és hosszú távon javulhat.

November 15-én reggel Újhold lesz a Skorpió jegyében, ami kihat a másokkal kialakított kapcsolatainkra. Megfontolandó témák: egészség és munka. A hangsúlyt azonban a saját személyünkre helyezzük át, elszakadunk a rosszul működő vagy már egyáltalán nem működő kapcsolatoktól, átfogalmazzuk a prioritásainkat. Más szóval, pontot teszünk az eddigi események végére, és mindent elölről kezdünk. De titokzatos módon, rejtélybe burkolva, mindenki a saját lelkében, a saját személyes terében és életében, és azok a döntések, amelyeket az Újhold idején meghozunk (vagy éppen nem hozunk meg) hosszú távon éreztetni fogják a hatásukat, amelyekre talán nem is számítottunk.

A Vénusz november 21-ig megörvendeztet a jelenlétével a Mérleg jegyében, majd elrejtőzik a titokzatos Skorpió jegyében. November 21-ig a Vénusz kellemesen befolyásolja a kapcsolatainkat, arra ösztönöz minket, hogy barátságosak, társaságkedvelők, kedvesek, szórakoztatók legyünk, de a Skorpió jegyében hirtelen átcsap a másik végletbe. Hajlamossá tesz a rosszindulatra, féltékenységre, dühre, fóbiákra, arra, hogy titkolózzunk és rejtélyes, félig-meddig ismert témákról vitázzunk, amelyek összeesküvés-elméletek tárgyát képezhetik.

Ugyancsak 21-én, késő este a Nap belép a Nyilas jegyébe. Az ezután következő négy hétben inkább a külvilágra, a szórakozásra, kalandokra fogunk koncentrálni, de egy kicsit jobban érdekelnek minket a spiritualitás, a tanulás, dokumentálódás különböző formái is. Újragondoljuk az utazás módjait, vagy éppen az utazásról való lemondást. De az érzelmi igényeinkre veszélyes árnyék vetül. Éppen ezért jó, ha odafigyelünk a belső hangra, mert, ha csak a külvilágra és másokra összpontosítunk, az hosszú távon fájdalmas és káros lehet.

A hónap utolsó napjaiban a Neptunusz a Halakban folytatja direkt mozgását, ezáltal lelki és érzelmi megnyugvást kínálva nekünk, ugyanakkor egy kissé tisztább mentális nyitottságot a spiritualitás hasznos formában való megközelítéséhez.

A hónap két utolsó asztrális eseménye a Telihold és a holdfogyatkozás az Ikrek jegyében, november 30-án délben. Ez egy olyan pillanat, amelynek témája a gyermekek oktatása, a gyermekek, a fiatalok fejlődése, új irányok kialakítása az oktatásban, és a fiatalok mindennapi életbe való beilleszkedésének módja. De valami rejtett, csonka, félreértett vagy rosszul ábrázolt. Lehet ezen a területen. A szülőknek és azoknak a felnőtteknek, akik részt vesznek a gyerekek, fiatalok oktatásában, nagyon körültekintőnek kell lenniük, és olyan oktatási terv felé kell irányulniuk, ami hosszú távon hasznosnak bizonyul.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a Bak jegyében található a Plútó, a Jupiter és a Szaturnusz hármasa, egy ritka és erőteljes kombináció, amely megrázza az összes társadalmi, szakmai, gazdasági struktúrát és a társadalmi-szakmai kapcsolatok alapjait. Nehéz lehet elképzelni, de szinte egyik napról a másikra új társadalmi struktúrára, új hierarchiára, kapcsolati és munkahelyi rendszerre ébredünk. Számos most ismert és alkalmazott szakmai terület és szervezeti séma eltűnik, és teljesen mások lépnek a helyükbe, új erkölcsi, érzelmi, spirituális, anyagi, pénzügyi fogalmak és rendszerek alapján.

Összegzésként elmondhatjuk, hogy novemberben sikerül véget vetnünk sok olyan helyzetnek és elavult kapcsolatnak, amelyeknek már nincs céljuk és értelmük az életünkben. A változások példátlanok, gyors üteműek, ezért menet közben kell alkalmazkodnunk hozzájuk. Itt az ideje megállni, alaposan szemügyre venni az életünket, a Lelkünket, és eldönteni, mit szeretnénk a továbbiakban. Minden csak rajtunk áll! Most mindent elölről kezdhetünk!

November meghatározó gondolata: „A felszabadulás soha nem a személy felszabadulása, hanem a személyestől, az én-tudattól való szabadulás.”Nisargadatta Maharaj.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek