LélektárAsztrális légkör 2020 márciusában: hatalmas változások enyhe fuvallatai

Asztrális légkör 2020 márciusában: hatalmas változások enyhe fuvallatai

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Március rendkívül gazdag lesz asztrális eseményekben, tehát nekünk, embereknek, akik közvetlenül érzékeljük ezeket az energiákat, sok lesz a tennivalónk. Miért említ a cím hatalmas változásokat? Azért, mert egy bizonyos asztrális esemény körülbelül 29 év után most megismétlődik, ami nagyszerű dolog, mindjárt meglátjuk, pontosan hogyan és miért is.

Emlékeztetünk rá, hogy a Merkúr retrográd mozgásban van a Vízöntő és a Halak jegyeiben, ez a ciklus január 16.-án vette kezdetét. Március 4.-én a Halak jegyében retrográd mozgásban található Merkúr visszatér a Vízöntőbe. Március 10.-ig ebben a jegyben teszi meg az utolsó két fordulatot, majd előre folytatja az útját.

A Merkúrral a Vízöntőben mentális szempontból jobban érezzük magunkat, így a hangulatunk radikálisan megváltozik. Ismét előre haladva, a Merkúr március 16.-ig marad a Vízöntőben, ez a szellemi nyitottság, a mentális és a szellemi kikapcsolódás számára kedvező időszak.

A Halak-Szűz tengely egyaránt képviseli az egészséget és a munkát. Az elmúlt két hónap világszintű eseményeit elemezve, kiemelt hangsúlyt kap az egészség, a munka a második helyen lesz majd. Amíg a Merkúr a Halakban retrográd ciklusban volt, sok probléma merült fel, mindenféle információt továbbítottak, és sok ember csak részben értette meg, vagy egyáltalán nem értette meg ezeket.

Amikor a bolygó ismét elindul előre, a dolgok tisztázódnak, gyógymódot találhatunk a szervezet folyadékrendszereinek torzulásával kapcsolatos problémákra (ez a Halakhoz, mint víz jegyhez kapcsolódik), valamint a légzőszervi gondokra is (a Vízöntő levegő jegy).

Miért van olyan sok zavar vagy félreértés bizonyos helyzetekben? Mert a Halak energiája a Neptunusszal kombinálva, amely már régóta ebben a jegyben van, a Nap március 20.-ig és a Merkúr (amely az elmét, a gondolkodást, a kommunikációt jelképezi), megteremtették ezt a környezetet. Mikor tisztázódnak végre a dolgok? Április első felében, amikor a Merkúr befejezi retrográd ciklusát a Vízöntő és a Halak jegyében, és valami más foglalja majd le az elménket. Ezért továbbra is szükségünk van nyugalomra, türelemre, megértésre, toleranciára és gondoskodásra, mindannyiunk egyéni helyzetét figyelembe véve.

A második asztrális esemény a Vénusz bolygó belépése a Bika jegyébe március 5.-én, csatlakozva az Uránuszhoz, amely már jó ideje ebben a jegyben jár. A Vénusz jól érzi magát a Bikában, és az Uránusz energiáival együtt fokozza az érzelmeket, a szerelem és a kényelem iránti vágyat is. Nagy meglepetések várhatnak pénzügyi szempontból, értékes anyagi javak, például nemesfémek révén. Jó, ha óvatosak vagyunk a Bika jegy szülötteivel, és azokkal, akik asztrálisan szorosan kötődnek ehhez a jegyhez. Ennek pedig az az oka, hogy a jegy szülöttei hatalmas és kiszámíthatatlan energiákat termelnek majd. Minden bizonnyal el kell majd válnunk néhány embertől ebben a periódusban, akár akarjuk, akár nem.

Március 9.-én este a Szűz jegyében fellépő Telihold hangsúlyozva az egészség és a munka fontosságát. Egy szakasz lezárul, tisztázódnak az orvosi és munkaügyi kérdések, szóba kerül a pénz, a költségek, vagy az előző hónapok más, anyagi jellegű következményei.

A tavaszi napéjegyenlőségre, amikor a Nap belép a Kos jegyébe, március 20.-án kora reggel kerül sor. Valami véget ér, valami más elkezdődik. Az aszcendens a Halak jegyében, a Neptunusz és a Merkúr bolygók állása mellett, ami rejtélyt, zavart, csalódást, illúziót, torzított észleléseket jelez.

Ha a kinti időjárás rendkívül kiszámíthatatlan is, és nem is alakul a megszokott minta szerint, még évekig emlegetjük a négy évszakot, és számon tartjuk azok kezdetét, mivel ez már a kollektív tudat része. A Föld élőlényei a négy évszak váltakozásai alapján működnek. Ezért, függetlenül a kinti időjárástól, mindannyian tavaszról, nyárról, őszről és télről beszélünk. Ahhoz, hogy megváltoztassuk a kollektív tudatot, meg kellene változtatnunk a Kort, és ettől ebben a pillanatban még távol állunk.

A Szaturnusz március 22.-én, belép a Vízöntő jegyébe, itt jól érzi magát, és az irányítása alá vonja azt. Ebben a jegyben halad majd, és hatalmas változások enyhe fuvallatait hozza el nekünk (ahogy azt a cím is ígérte), ezeket pedig az elkövetkező két évben folyamatosan érezni fogjuk, amíg ebben a jegyben halad majd. Amikor a Szaturnusz belép a Vízöntőbe, az asztrális térképen a Halakban lesz az aszcendens. Ugyancsak a Halakban lesz ebben a pillanatban: a Merkúr, a Hold és a Neptunusz. Ennek eredménye: spirituális megközelítés, művészi ambíciók, illúziók, csalódások, zavar, egészségügyi és szakmai problémák, anyagi instabilitás.

Március 24.-én megjelenik az Újhold a Kos csillagjegyben. Előtérbe kerülnek a családi kapcsolatok, a személyes tér a társadalmi-szakmai térrel, a státusszal szemben. Nagyon aktív és feszültséggel teli pillanat ez a Rák, a Kos és a Bak szülötteinek. Választanunk kell a személyes, családi vagy szakmai út fejlesztése között.

Összegezve, a március asztrális légköre dinamikus, sok hirtelen változással különböző helyzetekben. Ébernek kell lennünk, oda kell figyelnünk az információkra, és gyakorlatiasan, tudatosan kell válogatnunk ezek között. Időnként az a bájos köpeny, amely körülveszi azokat a helyzeteket vagy kapcsolatokat, amelyekben részt veszünk, elbűvölő képzeletbeli birodalmakba vezethet. Jó lenne szilárd horgonyokat találni a környező valóságban, és megőrizni az önuralmunkat.

Március gondolata:

„A nagy siker a részletek megtervezése és átgondolása révén lehetséges.”V. O. Kliucevski

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek