Idén májusban az égi jelenségek fényében dinamizmusra, kihívásokra, lehet számítani. Főként a Bika és Ikrek csillagjegyű személyek lesznek érintve.

A Bika csillagjegy alatt születettek életére május 21-én az Uránusz és a Nap helycseréje fog hatással lenni, de ott van még a Merkúr is, amely május 6-21. között fog változásokat eszközölni, és 16-án a Vénusz is tiszteletét teszi. Az Ikrek esetében május 16-ig a Mars fog dominálni, majd 21-e után jön a Nap és Merkúr.

A Bikák számára május 1-21. közötti időszak eléggé dinamikusan, olykor-olykor kaotikusan fog alakulni, számtalan kiszámíthatatlan helyzetre is fel kell készülni, ezért nem árt az óvatosság, elővigyázatosság.

Május 3-án, este Feket Hold fog kialakulni, amely megmutatja minden ember számára, hogy mi rejtőzik a lelke mélyén. A Fekete Hold a Halak jegyében fog kialakulni, ahol kilenc hónapig fog tartózkodni.

Május 5-én, az első órákban Újhold alakul ki a Bika jegyében, ez elsősorban az érzelmek terén fog változásokat eszközölni, rávilágítva a figyelmet a szülő-gyerek kapcsolatok alakulására, az oktatásra, a társadalmi problémák helyzetére.

Május 6-án a Merkúr a Bika jegyébe lép, így ennek hatására felgyorsulnak a gondolataink, de érdemes törekedni a higgadtságra.

Május 15-ig a Vénusz a Kos jegyében fog tartózkodni, majd ezt követően a bolygó áttér a Bika jegyébe, ahol egészen otthonosan fogja érezni magát, így a hangulatunk is nyugodt, kiegyensúlyozott lesz, és jobban fogunk figyelni a művészetekre, a természet csodáira.

Május 16-ig a Mars az Ikrek jegyében fogy tartózkodni, felerősítve a kommunikációra vonatkozó energiákat, de ebben az időszakban felszínesebbé válhatunk, sőt, több hibát is elkövethetünk.

Május 19-én, az első 11 percben Telihold alakul ki a Skorpió jegyében, ekkor fognak letisztulni a dolgok, a célok az életben, így ezen a napon érdemes befelé figyelni.

Májusban a következő napokban érdemes óvatosnak, elővigyázatosnak lenni: 2-6. között, 9-én, 10-én, 15-én, 16-án, 19-23. között, illetve 26-28. között. Ezekben a napokban próbáljunk meg toleránsak, elővigyázatosak, türelmesek lenni, kerüljük a konfliktusokat, fektessünk a hangsúlyt a párbeszédre, a megértésre.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.