LélektárAsztrális atmoszféra: júniusban új életszakasz látható a horizonton!

Asztrális atmoszféra: júniusban új életszakasz látható a horizonton!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy nagyon energikus és eseménydús hónap vár ránk, ha meg akarjuk őrizni a józan eszünket, akkor muszáj lesz minél hamarabb alkalmazkodnunk a kialakult változásokhoz.

Két zodiákus tengely az Ikrek-Nyilas és a Rák-Bak lesz a meghatározó a júniusi hónapban. Ezenkívül 6 erősebb asztrális esemény lesz még hatással ránk.

Az első ilyen asztrális esemény a június 3-i Újhold az Ikrekben lesz. Ebben az időszakban kiéleződnek a társadalmi különbségek a fiatalok és az idősebbek között, olyan társadalmi változások lesznek, amelyek befolyásolni fogják a fiatal generáció jövőjét, és ez leginkább az oktatás, információcsere és tömegtájékoztatás területén lesz érezhető.

Június 4-27. között érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni a kommunikációra, gondoljuk jól meg, hogy kinek, mit mondunk el, és főleg, hogy hogyan. Jó lenne egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni a belső világunkra, folytassunk akár belső párbeszédeket is, hogy jobban megértsük a helyünk ebben a zűrzavaros időszakban. A rohanás és idegesség fogja jellemezni ezt az időszakot, jó lenne egy kicsit lassítani, és óvatosabban kezelni a felmerülő problémákat.

Június 9-én az Ikrek a Vénusz felé kezd haladni, ezáltal kiemelt szerepet kapnak a női történetek, a női szerepek a társadalomban és a családban. Mivel a Nap is az Ikrekben van, felerősödnek a férfias energiák is, a flörtölés, a felületesség, a új dolgok utáni vágy, és nem biztos, hogy egy törékeny női lélek megfelelően majd tudja kezelni az új érzéseket.

Június 17-én a Hold a Nyilasba lép, ezek az energiák a családi kapcsolatokat segítik, leginkább a felnőtt generációk érezhetik majd az asztrális jelenség hatását.

Június 21-én a Nap belép a Rák jegyébe, és ez egyben a nyári napforduló ideje is. Közelebb kerülünk a lelki dolgokhoz, de felerősödik a külföldi utazás, pénzszerzés, tudásgyarapítás, magas szintű kutatások energiái is. Egy felejthetetlen nyárra számíthatunk, melyben a társadalmi struktúrák teljes egészében átszerveződnek körülöttünk.

Június 22-én a Neptunusz bolygó visszahúzódik a Halakba, és ez egy nagyon fontos életszakaszt fog megnyitni. Lelkiekben átjárhatóság nyílik a párhuzamos világok között. Olyan lesz, mintha futóhomokon lépkednénk, ha valami olyan dolgot tapasztalunk, amely furcsa és megmagyarázhatatlan számunkra, kérjük egy megbízható szakértő tanácsát.

Kritikus napok júniusban: 1 – 6, 9, 10, 13 – 19, 22 – 24, 28, 29.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek