LélektárAsztrális atmoszféra 2019 januárjában: jelentős változásokra kell számítani

Asztrális atmoszféra 2019 januárjában: jelentős változásokra kell számítani

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2019 első hónapja igencsak mozgalmas lesz: sietség, kapkodás, agresszió, vágyakozás fog úrrá lenni rajtunk. Minden elem aktív lesz ebben a hónapban, de leginkább a Tűz és a Föld elem fog dominálni, január 20-a után pedig feltámad a levegő Elem is.

A Merkúr, a Vénusz és a Mars bolygók ebben a hónapban csillagjegyeket váltanak. Lesz Újhold, Telihold, valamint két teljes Holdfogyatkozás, és egy részleges Napfogyatkozás.

Mindez arra utal, hogy személyes életünkben mindent meg kell tegyünk az egyensúly megteremtése érdekében. Ha ez sikerül, akkor az emberi kapcsolataink és életünk egyéb vetületei révén képesek leszünk helytállni, jobban teljesíteni.

Januárban az időjárás szempontjából is számítani kell ingadozásokra, megtapasztalhatjuk a tél igazi arcát, a kemény fagyokat, de szokatlanul enyhe is lehet az idő. Vigyázni kell a tűzzel, mert mivel ezen elem energiája eléggé aktív idén januárban, ezért könnyedén égési sérüléseket okozhat, de akár nagyobb tűzesetek is előfordulhatnak.

Január 1-jén a Mars belép a Kos csillagjegybe, ezzel vitalitást, erőt, de ugyanakkor sietséget, agresszivitást, szenvedélyt, fékezhetetlen sebességet is előidézhet. Ami az egészséget illeti, idén januárban számíthatunk fejfájásra, fertőző betegségek kialakulására, ütésekre, esésekre, balesetekre, súlyosabb esetekben akár agyvérzésre is.

A Mars egészen február 15-ig fog a Kos jegyében tartózkodni, ami a Kos csillagjegy alatt születettek életében egy egyedi időszak lesz, amikor változásokra ösztönző energiák fognak felszabadulni, de jelen lesz az érzelmi, erkölcsi és spirituális felébredés is.

Január 5-ig a Merkúr a Nyilas jegyében fog tartózkodni, egészen a hónap 24-ig napjáig. Ezen időszak alatt munkahelyi és értékrendbeli változásokra lehet számítani, ami nem fog zökkenőmentesen lezajlani. Tanulni fogunk a múlt hibáiból, és az energiáinkat ezentúl a fejlődésre, az előrehaladásra fogjuk felhasználni.

Január 6-án fog Újhold kialakulni, mégpedig egy részleges Napfogyatkozás kíséretében, amelyre a Bak jegyében fog sorra kerülni. Ez a jelenség hatással lesz a mentális teljesítőképességünkre, valamint a kapcsolatrendszereinkre.

Január 7-ig a Vénusz bolygó a Skorpió jegyében fog tartózkodni, azután viszont átlép, a Jupiterrel együtt a Nyilas jegyébe. Ennek hatására erőt veszünk magunkon, és beiratkozunk egy tanfolyamra, egy klubba, vagy elutazunk abba az országba, ahova mindig is el akartunk jutni. De azért legyünk óvatosak és körültekintőek.

Január 20-án a Nap belép a Vízöntő jegyébe, ami optimizmussal tölt el a jövőre nézve.

Január 21-én az Oroszlán jegyében Telihold alakul ki, de még emellett egy teljes Holdfogyatkozásra is számítani kell, ami hihetetlen pozitív energiával tölti fel az Oroszlán, a Bika és a Skorpió csillagjegyeket.

Amit tehát elmondhatunk 2019 januárjáról, az az, hogy nagyon dinamikus hónapra kell számítani, ami idő alatt sok belső erőre lesz szükségünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek