LélektárÁprilis 8-án két fontos asztrális esemény várható: Újhold a Kosban és Napfogyatkozás!

Április 8-án két fontos asztrális esemény várható: Újhold a Kosban és Napfogyatkozás!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Kifizetjük karmikus adósságainkat, és fontos lépéseket teszünk békénk és boldogságunk felé. Az Univerzum velünk van, hogy vezessen minket a nekünk szánt úton.

Április minden napra tartogat valami meglepetést. Április 8-án azonban két igen fontos esemény lesz: Napfogyatkozás és Újhold a Kosban.

A Napfogyatkozás segít, hogy fontos lépéseket tegyünk békénk és boldogságunk felé.

A Napfogyatkozás egy lenyűgöző kozmikus jelenség, a Hold a Föld és a Nap közé kerül, és teljesen vagy részben elzárja központi csillagunk fényét. Amikor a Hold a Föld felszínére veti árnyékát, Napfogyatkozás következik be, amely az égitestek pontos elhelyezkedésétől függően lehet teljes vagy részleges. Ez a kozmikus metszéspont lenyűgöző látványt nyújt az égbolton, ahol a napfény átmenetileg elhalványul, egy sötétség látható.

A teljes Napfogyatkozás idején a Hold teljesen beborítja a napkorongot, az ég látványosan elsötétül, nappal pedig láthatóvá válnak a csillagok és a bolygók. Ez az egyedülálló élmény lehetőséget kínál a napkorona megfigyelésére.

A teljes Napfogyatkozás az Univerzummal való kapcsolat pillanata, a látványos megjelenésen túl kulturális és spirituális jelentése is van. Sok ősi kultúra úgy tekintett a napfogyatkozásra, mint egy isteni jelre vagy kozmikus eseményre, amely fontos változásokat jelez a társadalomban vagy az egyének életében.

A Napfogyatkozás a maga kozmikus misztériumával és szépségével az átalakulás és a felszabadulás pillanatát jelenti. Miközben megfigyeljük, hogy a napfényt átmenetileg elfojtja a Hold árnyéka, szimbolikusan megérthetjük, hogy ez az átmeneti elsötétedés a múltunkat és a személyes vagy kollektív nehézségeinket jelképezi, amelyek beárnyékolhatják jelenünket.

Ahogy a Nap újra felragyog, lehetőségünk nyílik arra, hogy elengedjük azt, ami volt, és döntő lépéseket tegyünk egy fényesebb és békésebb jövő felé.

A Napfogyatkozás arra emlékeztet bennünket, hogy minden sötétség csak átmeneti, és a legnehezebb időkben is mindig van remény és lehetőség a növekedésre és az átalakulásra. Így arra ösztönöz bennünket, hogy megszabaduljunk a múlt terheitől, és bizalommal tekintsünk az ígéretekkel és korlátlan lehetőségekkel teli jövő felé.

Az Újhold a Kosban segít kifizetni karmikus adósságainkat, békét kötni a múlttal és újrakezdeni.

Ez az új kezdetek és a friss energia időszaka. A Kost a Mars, a cselekvés és a mozgás bolygója uralja, amikor az Újhold ebben a jegyben van, a dinamikus és kalandos energia hangsúlyossá válik. Jó alkalom új projektek elindítására, kockázatvállalásra.

Ez az Újhold független és merész kezdeményezésekre ösztönöz, új kihívások elfogadására és hitelességünk érvényesítésére sarkall. Ideális alkalom kreativitásunk kibontakoztatására, és álmaink megvalósítására lelkesen és magabiztosan. A Kosban lévő Újhold energiája motivációt és világosságot adhat az élet irányával kapcsolatban.

Ugyanakkor a Kosban lévő Újhold arra késztet bennünket, hogy legyünk tisztában azzal, hogyan kezeljük energiáinkat és impulzusainkat. Keressük az egyensúlyt a spontaneitás és a reflexió között.

Ez az időszak alkalmas arra, hogy kapcsolatba lépjünk bensőnkkel, erős szándékokat tűzzünk ki jövőnk felé, felkészüljünk kihívásainkra és identitásunk érvényesítésére a világban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek