LélektárÁprilis 4.: megnyílik a 4:4 mágikus portál: szeretetteljes gyógyulás, elmúlik a múlt...

Április 4.: megnyílik a 4:4 mágikus portál: szeretetteljes gyógyulás, elmúlik a múlt fájdalma, megnyílik a jövő!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Emelt fővel megyünk keresztül minden szenvedésen. Lassan sikerül magunk mögött hagynunk a múltat, hogy közelebb kerüljünk a célunkhoz. A szeretet átjárja az életünket, és béke veszi körül a lelkünket.

Április 4-én egyedülálló lehetőséget kapunk arra, hogy kapcsolatba léphessünk a kozmikus energiákkal, és mélyreható átalakulásokat tapasztaljunk meg életünkben.

Az energiaportálok olyan időszakok, amikor a dimenziók közötti vonalak elvékonyodnak, lehetővé téve a könnyebb kommunikációt a láthatatlan világgal, és a mélyebb változást. A 4:4-es portál esetében a 4-es szám numerológiai energiájához kötődik, amely olyan témákat szimbolizál, mint a stabilitás, az alapozás és az építkezés.

Ez egy olyan, amikor az Univerzum lehetőséget ad számunkra jelentős belső és külső változásokra.

A varázslatos 4:4-es portál április 4-én hihetetlen erőt sugároz, egyedülálló lehetőséget kínálva a gyógyulásra és az átalakulásra. Ezen a különleges napon az Univerzum arra ösztönöz bennünket, hogy engedjük el a múlt terhét, és összpontosítsunk a jövő ragyogó fényére.

Az önvizsgálat és a tudatos szándék révén begyógyíthatjuk sebeinket, és felszabadíthatjuk azokat az érzelmeket és blokkokat, amelyek a régi énünkhöz kötöttek bennünket. Ez a portál arra ösztönöz, hogy tekintsünk magabiztosan előre, és összpontosítsunk egy fénnyel, szeretettel és beteljesüléssel teli jövő felépítésére.

Itt az ideje, hogy elengedjük azt, ami már nem szolgál, és megnyissuk szívünket az előttünk álló végtelen lehetőségek előtt.

Hogyan használhatjuk ki ezt az átalakulási lehetőséget a 4:4 portálon:

1. Kapcsolatteremtés belső alapjainkkal

A 4-es szám gyakran a stabilitáshoz és az alaphoz kapcsolódik. A 4:4-es portál során lehetőségünk van visszatérni belső alapjainkhoz, és megerősíteni kapcsolatunkat az alapvető értékekkel és hiedelmeinkkel. Relaxáció és meditáció által kapcsolatba léphetünk azzal, ami igazán meghatároz bennünket.

2. Álmaink megnyilvánulása

A 4:4-es portál arra is lehetőséget ad, hogy megnyilvánuljanak álmaink és vágyaink. A 4-es szám az építkezéshez és a szilárdsághoz kapcsolódik, így ideális alkalom a szándékaink megfogalmazására és a jövőnk építésére. Kreatív vizualizációval és tudatos cselekvéssel álmainkat valóra válthatjuk.

3. Tisztítás és megújulás

Az Univerzum intenzív energiáját használhatjuk önmagunk megtisztítására és megújulására. Jó alkalom elengedni minden érzelmi vagy mentális poggyászt, amely visszatart minket abban, hogy önmagunk lehessünk.

Az olyan gyakorlatok révén, mint a meditáció, az ima, vagy ha egyszerűen csak időt szakítunk az ellazulásra és a belső énünkkel való újrakapcsolódásra, megtisztíthatjuk lelkünket és elménket.

4. Összekapcsolás az egyetemes bölcsességgel

Az energiaportálok olyan időszakok, amikor a más dimenziókból származó információk könnyebben hozzáférhetővé válnak. A meditáción és a szemlélődésen keresztül válaszokat és útmutatást kereshetünk a fizikai világunkban nyilvánvalókon túl. Ha nyitottak és fogékonyak vagyunk erre az egyetemes bölcsességre, ihletet és világosságot kaphatunk spirituális utunk következő szakaszához.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek