KuriózumAnya és fia karok nélkül született, mégis boldogan élnek

Anya és fia karok nélkül született, mégis boldogan élnek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Illinois államban élő Bannons család két tagja, a 35 éves édesanya és 9 éves kisfiú a Holt-Oram szindróma miatt, karok nélkül született. Ez a ritka rendellenesség a szívet és a felső végtagokat érinti. De láthatóan ez nem akadályozza meg őket abban, hogy jól érezzék magukat. Ezt pedig annak köszönhetik, hogy mindenben támogatják egymást, de Richard, a férj is mindent megtesz, hogy segítsen szerettein.

karok-nelkul-elnek

Az alábbi videóban, amelyet a Barcroft TV készített, megnézhetjük, hogy miként mos fogat anya és fia, lábukat használva, vagy, hogy hogyan öltözteti fel Linda Timmyt.

– Sohasem vetődött fel bennem az a kérdés, hogy én bármiben is különböznék a többiektől – mondta Linda.

Még 2003-ban ismerte meg a férjét, egy évre rá összeházasodtak és természetesen a babakérdésben is egyezett a véleményük. Az orvosok azonban figyelmeztették a párt, hogy fennáll a veszélye, hogy születendő gyermeküknél is kialakulhat a betegség.

Miután Linda várandós lett, meglett volna az esélyük, hogy megszakítsák a terhességet, de erről egyikőjük sem akart hallani, egyszerűen gyereket akartak. Miután Timmy megszületett, komoly szívproblémákkal kellet az orvosok kezeljék, a kisfiú élete első két hónapját az intenzív osztályon töltötte, de utána az állapota javult, ma pedig teljesen normális életet él.

Nem akarnak műkarokat hordani, hiszen elmondásuk szerint a főzéstől elkezdve, a felöltözésig és videojátékokig, mindent meg tudnak oldani. Timmy is ugyanolyan bánásmódban részesül az iskolában, mint bármelyik másik gyerek. Imád úszni, és annak ellenére, hogy nincsenek karjai, nagyszerűen képes a víz alatt búvárkodni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek