KuriózumAnthony Hopkins elhidegült a lányától: „Nem pazarolhatom arra az időmet, hogy ezen...

Anthony Hopkins elhidegült a lányától: „Nem pazarolhatom arra az időmet, hogy ezen aggódjak”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Anthony Hopkins elhagyta első feleségét, és lányát, Abigailt, és nem látta felnőni a lányát.

Minden lány az édesapja szeretetére és gondoskodására vágyik. De sajnos nem mindenkinek alakul ilyen szerencsésen a kapcsolata az apjával. Sir Anthony Hopkins Oscar-díjas színész és lánya, Abigail kapcsolata az utóbbiak közé tartozik.

A The Telegraph szerint Anthony Hopkins több mint 20 éve nem vette fel a kapcsolatot lányával. A 82 éves színész a Radio Timesnak adott interjúban azt mondta a lányával való kapcsolatáról: „Fogalmam sincs. Emberek szakítanak. A családok szétszakadnak, és tudod: Folytasd az életed! Az emberek döntéseket hoznak. Én nem törődöm vele, hogy milyen ez a döntés.”

Abigail Anthony Hopkins első házasságából született, Petronella Barkertől. A színész azonban nem maradt elég hosszú ideig ahhoz, hogy valódi kötelék alakulhasson ki közte és a lánya között. Abigail mindössze 14 hónapos volt, amikor az édesapja elköltözött.

A színész Amerikába költözött, hogy megtalálja a helyét Hollywoodban, ráadásul alkoholproblémákkal is küzdött abban az időben. Ezek a tényezők hozzájárultak házasságuk felbomlásához. Anthony Hopkins végül elhagyta első feleségét, és újranősült, Jenni Lyntont vette feleségül.

A színész eltávolodott lányától, és kettejük viszonya mindig is hűvös volt. Amikor kritizálták nemtörődöm kijelentéseiért a lányával kapcsolatban, a színész így védekezett: „Nem, nem voltam rideg. Nem vagyok rideg. De ez az ő választása.” – írta a The Times.

„Megtettem, amit tudtam, de tudod, ha valaki nem akar az életed része lenni, akkor rendben van. Menjen csak, és tegye, amit szeretne. Minden jót kívánok neki, de nem akarok beszélni a lányomról. Azoknak a dolgoknak vége van.” – tette hozzá.

„Nem vagyok hibás. Az emberek azt teszik, amit akarnak. Nem értem meg ezt, de nem zavar. Nem pazarolhatom arra az időmet, hogy ezen aggódok. És nem vagyok rideg, egyszerűen csak arra gondolok: ez a helyzet.”

Egy 2008-as interjúban a színész azt mondta: „Alig hallok felőle. Valószínűleg jó oka van rá. Azt hiszem, elidegenedtünk. Remélem, hogy jól van. Túl elfoglalt és tennie kell a saját dolgát. Azt hiszem, hogy Angliában van valahol. Ilyen az élet.”

Apa és lánya az 1990-es években kibékültek, és egy rövid ideig tartották a kapcsolatot, de nem alakult ki közöttük szoros kötelék. 2006-ban Abigail is beszélt édesapjával való feszült kapcsolatáról, és gyerekkori emlékeit felidézve azt mondta: „Láttam őt, de talán csak évente egyszer. Van egy kis szomorúság bennem, de tovább kell lépnem az életemmel. Ez mindig ilyen volt.”

Abigail azt is hozzátette, hogy neki is alkoholproblémái voltak.

„Nagyon közel kerültem ahhoz, hogy megöljem magam. Ez volt a legrosszabb időszak, amire csak emlékszem. Teljesen tönkretettem a testemet és az elmémet. A kiváltó ok az volt, hogy fiatal koromban megszakításokkal teli volt a kapcsolatunk apámmal. Dühös voltam, és gyászoltam.” – mondta Abigail.

Ugyanakkor kijelentette, hogy nyitott a kapcsolatuk javítására, ha apja is ezt szeretné.

„Ennek azonban kétirányú dolognak kell lennie. Nem tudom, vajon hogy érezném magamat tőle. Soha nem álltunk közel egymáshoz. Soha nem beszéltünk az élet nagy dolgairól. Mert hát a kapcsolatunk mindig olyan szórványos volt. Sosem éreztem, hogy ilyen dolgokat megbeszélhetnék vele.” – mondta a The Telegraph szerint.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek