LélektárAngyali üzenet május hónapra: Egy új kezdet!

Angyali üzenet május hónapra: Egy új kezdet!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A május hónap eljövetelével egyszerre, egy másik energia minőségbe lépünk, a vízenergiába, amely egy olyan finom energia minőség, mely segíti a lelkileg növekedést és az érzelmi egyensúly erősödését. Jó alkalom az intuíciónk követésére vagy azon dolgok elvégzésére, amelyeket meg akartunk csinálni, de mindeddig elhalasztottuk, vagy netán féltünk megtenni.

 

Kapcsolataink ellenőrzés alá kerülnek, azaz átrendeződnek, de harmonikus módon: akinek távoznia kell mellőlünk, az távozik, helyet teremtve új emberek számára. Májusban találkozhatunk életünk partnerével, vagy szükség esetén újra felépíthetjük a régi kapcsolatot, nyilvánvalóan, ha mindkét fél nyitott ez irányban. Olyan érzésünk lehet, hogy végre valahogy a felszínre kerültünk, és sok dolgot tisztázhatunk életünk mozgató rugóival kapcsolatosan. Azok számára, akik változtatni szeretnének, ez a hónap lehetőségeket kínál: egy új otthonra, egy új munkahelyre. Bármilyen kezdeményezésünk ösztönzésre talál ebben a hónapban.

Mihály Arkangyal jön, hogy megerősítse ezt a friss energiaminőséget, és az új kezdet lehetőségét ajánlja számunkra, egyáltalán nem véletlen. A májusi új Hold megteremti számunkra azt az energiát, amely segít elszigetelni magunkat mindentől, ami a múltban volt, hogy új horizontot nyithassunk önmagunk számára.

Bár ez egy finom energiaminőség, mégsem hordoz magában könnyű energiát, mivel sok megtisztulást eredményez, melyek ezúttal mély tisztulások lesznek, azaz mindent vagy semmit. Fontos, hogy „méregtelenítsük” magunkat mind attól, ami a mélybe húz bennünket: ideértve a híreket és információkat, megromlott kapcsolatainkat, és igyekezzünk megvédeni értékeinket és meggyőződéseinket.

Eljött az ideje annak, hogy visszatérjünk a „lényeghez”, a tisztasághoz és az ártatlansághoz, amellyel a kezdetekben a Földre érkeztünk, vagy egyértelműbben vissza a „gyári beállításhoz”. Újra meg kell tanulnunk járni, beszélni, kapcsolatot létesíteni, és az érzelmeinket kezelni. Megkapjuk a lehetőséget arra, hogy újjáépítsük magunkat azáltal, hogy „felkapcsoljuk” a fény és a szeretetet lángját önmagunkban. De a siker érdekében el kell hagynunk minden, ami már nem hasznos számunkra, el kell fogadnunk azt, ami volt, és meg kell nyitni önmagunkat egy új világ számára. Ez azonban mindannyiunk egyéni választása. Minden, amit ebben a hónapban megtisztítunk, lehetőséget biztosít számunkra, hogy valóban újjászülethessük.

A hónap első felében, azaz május 18-ig, késztetést érzünk az új kezdet irányában való nyitásra. Az angyali üzenet világosan fogalmaz: mindannyiunkat a félelem nélküli előrehaladásra, valamint arra ösztönöz, hogy legyen bátorságunk kilépni a számunkra egészségtelen kapcsolatokból, és legyünk nyitottak az új kezdetre. E téren nem lesz választásunk, úgy, hogy igyekeznünk kell mind gondolatainkat, mind cselekedeteinket a szeretet felé irányítani. Ezért van számunkra egy hosszabb időszak, amely felkészít bennünket, átírja a kapcsolatainkat, felfedi az igazságot, megmutat számunkra más lehetőségeket, és nekünk csak annyit kell tennünk, hogy nyitva álljunk mindezek előtt. Tehát elengedjük a múltat, és tárt karokkal üdvözöljük életünknek ezt a szükségszerű szakaszát.

A hónap utolsó felében, azaz május 18-31-ig, mindannyian tudatosítjuk önmagunkban, hogy minden, ami bennünket gyógyít, az ugyanakkor segíti és támogatja a körülöttünk levőket is, és valójában hozzájárul a rezgéshullámok növekedéséhez. Megértjük, hogy csak akkor érhetünk el áttörést, ha hagyjuk, hogy a szeretet és a hit minden sejtünket áthassa, ott, ahol eddig főleg a félelem rejtőzött.

Fontos, hogy ebben az időszakban hallgassunk a belső hangunkra, győződjünk meg arról, hogy élvezzük-e Mihály Arkangyal támogatását, és hagyjuk, hogy a tudatosság és a kinyilatkoztatások meghozzák a várt átalakulásokat. Hiszen semmi nem lesz már ugyanaz. Ez az életünk célja, és ezért jöttünk ide, hogy a jelen pillanattal hozzájárulhassunk a MOST a világához. Mindannyian erre születtünk, és ezt várja el a Mindenható tőlünk. És az Ő akaratából minden meg fog változni, csodálatos megoldásokat fogunk kapni, és minden „Isteni rendben” fog rendeződni. Meg fogjuk érteni, hogy mennyire fontosak vagyunk mindannyian, és hogy Isten is megsegít, ha mi is képesek vagyunk önmagunkon segíteni.

Mindezek tekintetében, egy egyedi hónap vár ránk mindannyiunk hozzájárulása révén. Eljött az idő, amikor különbségeket tehetünk, és az angyalok támogatnak minket ebben a tudatos választásban, amelyet saját magunk és az egész emberiség javára teszünk. Mindebben egy nagyon finom energiaminőség támogat minket, mely ugyanakkor felelősséget is ró ránk. Ez az energia felemel, és megtart bennünket, de a cselekvés csak ránk tartozik. Rendkívüli esélyünk van, és jó lenne ezt kihasználni!

Minden rendben! Menjünk együtt előre!

orrás: Delia Muresan/Fordítás: Filantropikum.com (A fordítás Delia Muresan engedélyével készült)

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek