KuriózumAngyali lénnyel való találkozásáról számolt be egy agysebész

Angyali lénnyel való találkozásáról számolt be egy agysebész

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Dr. Eben Alexander az elmúlt 25 évben egyetemi agysebész volt, 15 évet pedig a Harvard Egyetem orvosi karán dolgozott. A szakember 2008-ban súlyos agyhártyagyulladást kapott és egy hétig volt a klinikai halál állapotában.

angyal

A Virginia kórház orvosai segítségével azonban felébredt a kómából. Elmondása szerint a kóma alatt Alexander túlvilági utazáson vett részt, ahol egy angyali lénnyel találkozott. A lény segítségével a fizikai valóságon túli lét határain járt, ahol találkozott és beszélt az Univerzum Isteni forrásával.

Négy évvel később Eben Alexander úgy döntött, hogy egy könyvet ír Poor of Heaven – Bizonyíték a mennyország létezésére címmel, amelyben elmeséli a klinikai halál állapotában szerzett tapasztalatait. E szerint egy valóságos Odüsszeiában volt része.

„Egy olyan helyen tartózkodtam, ahol pillangók, bolyhos felhők vettek körül, a háttérben pedig egy dal szólt, ami megnyugtatott és örömmel töltött el” – olvasható a könyvben.

A szakember elmondta, agysebészként úgy gondolta, hogy a velünk történt valamennyi dolog tudományosan megmagyarázható, és akik azt állították, hogy halálközeli tapasztalataik voltak, azok túloztak. Alexander ma már szilárd meggyőződéssel vallja, hogy a valódi egészség csak úgy érhető el, ha rájövünk arra, hogy Isten és a lélek valós létezők, és hogy a halállal nem ér véget a létezés, hisz a halál egy átmeneti állapot.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek