KuriózumAmikor a világ egyik legnagyobb traktorja kimegy a mezőre, sok ember kíváncsi...

Amikor a világ egyik legnagyobb traktorja kimegy a mezőre, sok ember kíváncsi arra, amit tud!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Még mindig a termelés növekedéséről, a gazdaság fejlesztéséről, az ipar fejlődéséről szeretnek az országok vezetői és a hétköznapi emberek is beszélni, mivel ez a kulcsa az úgynevezett jobb életnek, pedig az igazi boldogságot nem az jelenti, hogy mennyi pénzünk van, és hogy 4 év múlva mennyi lesz.

big-bud2

Kérdés, hogy ez a növekedés meddig fokozható, mert az már biztos, hogy a végtelenségig semmiképp. Az anyatermészet megálljt fog parancsolni, hiszen a földi energiák folyamatos kiaknázása és emiatt bekövetkező hiány már most komoly válságokhoz vezet.

Az emberi találékonyság, zsenialitás óriási léptékű fejlődést eredményezett. Ez a mezőgazdaságban is megmutatkozik, hiszen évről-évre korszerűbb gépek, eszközök állnak rendelkezésre, hogy minél több élelmiszert, minél gyorsabban lehessen előállítani.

Ehhez tesz majd hozzá az összesen 12 keréken guruló megatraktor, az 525 CP. A hatalmas gép azért hatékony, mert egyszerre nagyon nagy területet lehet megművelni vele, miközben nem fogyaszt sokat, tehát költséghatékony.

A felvételen látható Big Bud traktor összesen 21 ekét húz maga után, és ezzel szántja fel a földet, sokkal rövidebb idő alatt, mint egy hagyományos, kisebb traktor, úgy, hogy közben kevesebb üzemanyagot emészt fel. Csodás!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek