HolotropikumAlternatív gyógyászatAllergiás tüneteink megmutatják, hogy mennyire vagyunk agresszívak!

Allergiás tüneteink megmutatják, hogy mennyire vagyunk agresszívak!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az allergiás reakció, nem más, mint az immunrendszer válasza kívülről, a szervezetünket érintő hatásokra, melyeket többnyire romboló hatásként fog fel. Minden egyén változó módon allergiás a különböző, szervezetét érő hatásokra és ez a genetikai “örökséggel” hozható összefüggésbe.

Allergiás tüneteink megmutatják, hogy mennyire vagyunk agresszívak!
Fotó: Pixabay.com

Egy másik magyarázat szerint, minden allergiás személy agresszív módon él meg egy bizonyos helyzetet, vagy érez bizonyos személyek ellen, így amikor bekövetkezik a találkozás, a szervezetben már megtalálható az elutasítás az adott irányban.

Másfelől az allergiás reakció tulajdonképpen szervezetünk védelmére szolgál.

Tisztában vagyunk azzal. hogy mindannyian rendelkezünk bizonyos meggyőződésekkel, előítéletekkel, melyeken nagyon nehezen vagyunk képesek változtatni. Általában képtelenek vagyunk elfogadni a történéseket és azt, hogy minden okkal történik és legtöbbször mi magunk okozzuk azokat. Szeretjük, ha mindig igazunk lehet, ha nem ütközünk ellenállásba, ha dicsérnek és megbecsülnek bennünket.

Ezt azonban nem mindig érdemeljük ki viselkedésünkkel és negatív hatások esetén nem mindig tudjuk, hogyan reagáljunk az adott helyzetre. Az immunrendszerünk ilyenkor védekezésbe kezd, ám nem tud különbséget tenni a valóság és az illúzió között. Azaz nem tudja felmérni, hogy valódi ellenséggel áll-e szemben a szervezet. vagy az elménk szülte képzeletünkkel.

Az allergia a bennünk lévő tolerancia hiányára is rámutathat, adott esetben.

Az a tény, hogy nem fogadjuk el a történéseket vagy bizonyos személyeket, azt bizonyítja, hogy hiányában vagyunk az elfogadásnak, a toleranciának. Ezt az érzést addig tápláljuk negatív energiánkkal, amíg végül szervezetünk immunrendszere működésbe lép, és ennek látható formája az allergiás reakció.

Mit tehetünk annak érdekében, hogy ezt elkerüljük vagy gyógyítsuk?

Először is nézzünk szemben saját érzéseinkkel, és igyekezzünk a probléma elengedésére vagy elfogadására. Értsük meg, hogy a körülöttünk levő világ dolgai nem alakulhatnak mindig a mi számunkra megfelelően. Ezért tartsunk egy mély önvizsgálatot és igyekezzünk a dolgainkat minél rugalmasabban kezelni, hiszen tulajdonképpen saját életünk a tét ebben a játszmában!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek