KuriózumAjándéktippek karácsonyra

Ajándéktippek karácsonyra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mivel gyorsütemben közelednek az ünnepek, és a legnagyobb gond örökké az ajándék kiválasztása – avagy a „vajon mit is adhatnék” kérdés megválaszolása –, gondoltuk segítünk Neked annyiban, hogy néhány ötlettel szolgálunk.

Természetesen, a legértékesebb ajándék az, amelyet te személyesen készítesz el. Viszont ha megszorulsz úgy idő, mint ötlet szempontjából, jó ha ihletet meríthetsz valahonnan, és utolsó percben is beszerezheted a legtalálóbb meglepetést.

Az alábbiakban néhány tippet sorolunk fel, a döntést pedig rád bízzuk, ami a rászánt összeget és a konfigurációt illeti. Jó „angyalkodást” hozzá!

Fotó: Flickr.com
Fotó: Flickr.com

1. Élelemkosár – a kézzel font kosárkába kerülhet minőségi bor, hagyományos diós vagy mazsolás kalács, házi lekvár, mézespogácsa, olívaolajat tartalmazó üvegecske, de szintén jól mutatnak benne a fahéjrudacskák, gyümölcsök, bonbonok, teafélék. Dekorációként pedig néhány fenyőág és gömböcske tökéletesen megfelel.

2. Kozmetikumokat tartalmazó ajándékcsomag – legyen az márkás készlet, vagy a naturista szakboltból beszerzett szépségápolási különlegesség-csomag, egy vonzó kis dobozkában tökéletes ajándék lehet. Ajakbalzsamtól elkezdve kényeztető tusfürdő, testápoló tej vagy kézkrém is helyet kaphat benne, ápoló szappannal, frissítő spray-vel kiegészítve.

Fotó: hm.com
Fotó: hm.com

3. Kézzel kötött pulóver – igaz ugyan, hogy ezt néhány nap alatt nem tudod összehozni saját kezűleg, de hál’istennek megvásárolhatod az üzletekben, hisz idén télen ismét divatos. Ami jó benne, hogy szinte mindenféle modellben és mintázatban kapható, így csak ki kell választanod a tökéletes fazont.

4. Parfüm – a többi a Te feladatod 🙂

Fotó: Flickr.com
Fotó: Flickr.com

5. Konyhagépek – ha netán hiányozna a konyhából a turmixgép, gyümölcs csavaró vagy a konyharobot, ez az ideális alkalom, hogy ajándékozz egyet szeretteidnek.

6. Italcsomag – legyen az whisky, konyak, pezsgő vagy bármilyen minőségi ital, pohárkészlettel vagy anélkül, mindig jó ajándék a család/baráti kör férfi tagjainak.

7. Ajándék-utalvány – mi lehetne jobb alkalom arra, hogy meglepd szeretteid egy olyan ajándékkal, amelyet saját bőrükön használhatnak ki? Ebben az időszakban több áruház is biztosít ilyen kuponokat, sőt már a mozik is! És a választék is bő: a wellnesstől elkezdve a lakberendezésig szinte bármilyen szakterületen „törleszteni” lehet ezeket.

Fotó: Flickr.com
Fotó: Flickr.com

8. Könyvek – egy izgalmas regényt, színes enciklopédiát, netán szakácskönyvet vagy bármilyen, hobbival kapcsolatos szakkönyvet mindig jó kapni. Hasonló módon, jól jönnek az ilyen jellegű videók, filmek is, vagy a különböző oktató, ismeretterjesztő anyagok.

9. Elektronika – ha épp a napokban romlott el a porszívó, tévé vagy netán a fényképezőgép, okostelefon, stb., most itt az alkalom, hogy egy újjal pótold. Itt már értékesebb ajándékról beszélünk, de ha a költségeket többen megosztjátok, már jó megoldás lehet.

Foto: Flickr.com
Fotó: Flickr.com

10. Smink készlet – a szépség sosem megy ki divatból! 🙂 De ha mégis tanácstalan lennél a felhozatal miatt, egy praktikus kistükör is jól jöhet a „kiszemelt” személynek!

11. Ing, megpótolva egy nyakkendővel – ma már úgy a hölgyek, mint a férfiak körében is elterjedt a nyakkendő, és viszonylag gyakran is viselik, főként ha azt a munkahelyi környezet is megkívánja.

Fotó: Flickr.com
Fotó: Flickr.com

12. Fénykép album, a kedvenc képeinkkel – mi sem lehet gyönyörűbb ajándék, mint a közös emlékeinket felelevenítő fotóalbum? Csak ki kell választanod a bele kerülő fényképeket, és meg kell találnod az ideális album-modellt.

13. Szépségápolási elektronikus kütyük – egy hajvasaló, elektromos borotva, hajszárító, nyírógép vagy egyéb szépségápolásra alkalmas kütyü szintén kiváló ajándék lehet a fa alá.

Ami a legfontosabb: a karácsony lényege nem az ajándék, hanem a szeretet és az együttlét öröme. Nem az ajándék értéke számít, hanem a gesztus. És azt se feledd, hogy az igazi ajándék az, ami tiszta szívből jön. Áldott Ünnepeket!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek