KuriózumA zöld szemek mágikus hatása: Kétféle energiával rendelkeznek ezek az emberek!

A zöld szemek mágikus hatása: Kétféle energiával rendelkeznek ezek az emberek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az egyik legkülönlegesebb és legnépszerűbb a zöld szem, azon túl, hogy eléggé ritka, különleges mágikus erőt is tulajdonítanak neki!

A sárga és kék kombinációjából születő zöld kétféle energiát – a donor és a vámpír – alkalmaz. Éppen ezért a zöld szemű emberek makacsok, energikusak, agresszívek, szilárdak, ragaszkodnak az elveikhez, céltudatosak, könnyen túlteszik magukat a nehézségeken.

Nagyon élvezik, és ki is tudják használni a tekintélyüket, bár eléggé népszerűek, mégsem törekednek vezető pozícióra. Bármihez is kezdenek, azt tökéletesen elvégzik, döntéshelyzetben óvatosan mérlegelnek előbb, a problémás helyzetekben mindig megtalálják a helyes utat. Realisták, nem sok időt töltenek az álmodozással, sokkal fontosabb számukra a cselekvés.

Senki sem tud igazán eligazodni rajtuk, egyik nap ezt mondják, másik nap már teljesen megváltozik a véleményük. Igen erős intuíciós képességgel rendelkeznek, hűséges típusok, de büszkeségük sok mindenben akadályozza őket.

Fele életük azzal telik el, hogy az igazit keresik, nagyon kritikusak, ezért csak egy számukra tökéletes partnerrel tudnak kapcsolatot kialakítani.

Gyakran hasonlítják őket a macskákhoz: kívülről úgy tűnik, hogy elérhetetlenek és függetlenek, de ez csupán csak addig igaz, amíg ki nem érdemeljük a bizalmukat. Nagyon ragaszkodóak és odaadóak tudnak lenni egy idő után.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek