A Vonzás Törvénye épp olyan hatalmas és jelentős erő, akárcsak a gravitáció törvénye. Minden egyes pillanatunkban megbújik, annak ellenére, hogy tudatában vagyunk ennek az erőnek, vagy sem. A Vonzás Törvényének alapja igencsak egyszerű: „azt vonzza be az életébe, amit szeretne”. A pozitív, vagy akár negatív gondolatai, mondatai és tettei valamilyen módon vissza fognak köszönni az életében.

A Vonzás Törvényének 3 egyszerű lépése, hogy nálad is működjön

Minden dolog, ami a világon végbemegy, a Vonzás Törvényének köszönhetően történik. Természetesen néha úgy tűnhet, hogy igazságtalan, hogy ez és ez történt, de ha jobban belemerülünk és tanulmányozzuk a Vonzás Törvényét, akkor megtanulhatjuk, hogyan is tudnánk a saját hasznunkra fordítani ezt az erőt.

A felfogás legbefolyásosabb vezetőjének Thomas Troward-ot tekinthetjük, aki nagyban befolyásolta a mai értelemben vett Vonzás Törvényének hitét. Napjainkban a legnépszerűbb módon talán a Rhonda Byrne által írt „A titok” című könyv tárja elénk a Vonzás Törvényének tanát. Ez az alkotás is azt hirdeti, hogy a gondolatai előbb-utóbb valóssággá válnak. Ha erőteljesen csak a pozitív töltetű gondolatai veszik körül, akkor a jót fogja bevonzani, és ez ugyanígy működik a negatív gondolatokkal is.

Elég egyszerűnek tűnik, nem igaz?

Természetesen a változás nem egyik percről a másikra fog sikerülni, rengeteg kitartás, gyakorolás és elszántság kell ahhoz, hogy a vonzás törvényének segítségével pozitív irányba tudjuk megváltoztatni az életünket.

A Vonzás Törvényének 3 egyszerű lépése:

1 lépés: KÉRJEN

Ez az egyik legfontosabb lépése a folyamatnak. De mielőtt kérne, győződjön meg arról, hogy tényleg akarja-e! Ahhoz, hogy ezt letisztázhassa egyedüllét és csend szükséges. Kérdezze meg magától, hogy mire van szüksége, mik a vágyai, mit szeretne tenni? Majd ezek után nyíljon meg, és hagyja, hogy az érzések átjárják. A vizionálás, azaz terveinek elképzelése, sokat segíthet az energiák felerősítésénél.

Ezen kívül napi 5-10 perc meditáció is javasolt, mert ez segít felszabadulni és megszabadulni a terhektől.

2 lépés: HIGGYEN BENNE

A folyamat következő lépéseként el kell hinnünk, hogy az a dolog, amit elterveztünk (és az előző lépésben már kértünk) teljesülni fog. Minél jobban és kitartóan hiszünk benne, annál jobban bevonzzuk a segítő energiákat. Ez egy hosszú folyamat, ezért nem azonnali a változás, de ez így természetes, csak maradjon pozitív és eltökélt. Hagyja, hogy mindennapjait a remény, hit, vidámság és erő töltse ki, és lassacskán próbálja elengedni a kétségeit, aggodalmat és félelmeit. Koncentráljon, hogy a 3 kulcsfontosságú érzés, az ERŐ, a HIT, és a HÁLA legyen jelen ebben a szakaszban.

A menet közben fellépő hibák, vagy kihívások ne tántorítsák el, maradjon türelmes, mert már nincs sok hátra a célig.

3 lépés: FOGADJA EL

Elérvén ehhez a fázishoz, már majdnem kezünkben a siker, csak továbbra se engedjük el az idáig kitűnően gyakorolt pozitív érzéseket. Ezeket továbbra is fenntartva átvehetjük, a jól megérdemelt jutalmunkat, hiszen ezért dolgoztunk oly hosszú idő át. Minden, amit szeretne jelen van az univerzumban, de ezeknek a bevonzása csak Öntől függ. Mostanra már sikerült létrehoznia magában a teremtés erejét és a vonzás képessége kialakult Önben!

Ha mindennapjait is megpróbálja ezek segítségével pozitív irányba alakítani, higgye el, hogy a folyamatos siker nem marad el!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.