KuriózumA vőlegény kegyetlen bosszút állt a hűtlen menyasszonyon az esküvőn – a...

A vőlegény kegyetlen bosszút állt a hűtlen menyasszonyon az esküvőn – a fogadás alatt leplezte le a nő viszonyát

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor egy vőlegény rájött, hogy a menyasszonya megcsalja, úgy döntött, azzal áll bosszút, hogy nyilvánosan megszégyeníti őt a vendégek előtt.

A férfi még az esküvő előtt megtudta, hogy a menyasszonyának viszonya van a tanújával, de úgy döntött, nem mondja le a szertartást, inkább kihasználja az alkalmat, hogy nyilvánosan bosszút állhasson.

A brutális esetet a The Unfiltered Bride, egy esküvőkkel foglalkozó podcast egyik házigazdája mesélte el egy TikTok-videóban. A műsor házigazdái, Georgie és Beth általában esküvői tippeket osztanak meg, de időnként botrányos vagy drámai történeteket is elmesélnek.

Georgie a videóban röviden összefoglalta a történetet, bár beismerte, hogy nem kapott engedélyt arra, hogy nyilvánosságra hozza azt.

„Szóval megtartották az esküvőt, a menyasszony és a vőlegény összeházasodtak, gyönyörű szertartás volt, utána állófogadás italokkal, majd leültek az asztalhoz, ettek, és elkezdődtek a beszédek” – mondta.

A vőlegény időközben borítékokat osztott ki az összes vendégnek, és amikor felállt, hogy beszédet tartson, felhívta a figyelmet a borítékokra, és arra kérte a vendégeket, bontsák ki azokat. A borítékokban képek voltak, amik bizonyították a menyasszony hűtlenségét, a vőlegény pedig ezen a ponton a családjával együtt távozott a fogadásról.

Mint kiderült, a férfi családja tudott a menyasszony hűtlenségéről és a vőlegény bosszú tervéről, de nem mondták le az esküvőt, mivel mindenért a menyasszony családja fizetett.

A videó még tavaly májusban került fel a TikTokra, és a felhasználók nagy része egyetértett a vőlegény döntésével. „Egyáltalán nem hibáztatom őt. Én is ugyanezt tenném!” – írta egy hozzászóló.

„Őszintén szólva a karma fantasztikus dolog, különösen egy ilyen helyzetben, én is ezt tettem volna” – tette hozzá egy másik kommentelő, míg egy harmadik megjegyezte: „Az életben minden az időzítésről szól.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek