Napi LikeA világ legrosszabb ajándékát kapták a gyerekek. Így reagáltak rá! - VIDEÓ

A világ legrosszabb ajándékát kapták a gyerekek. Így reagáltak rá! – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A kisfilm főszereplői két tündéri kisgyerek, na meg persze egy humorérzékkel megáldott édesapa. A videó még 2011 karácsonyakor került fel az internetre, de az ünnepnapok közeledtével érdemes megnézni, hiszen a témába vág.

gyerekek-ajandek2

A felvétel azzal kezdődik, hogy apuka arról érdeklődik, hogy mit szeretnének a gyerekek a Jézuskától karácsonyra kapni. Természetesen a kislány egy Barbie babát szeretne, aki mellett majd ott lesz Ken is, a kissrác pedig egy karórára vágyik.

Ezután apuka közli a hírt, hogy egy egy-egy ajándékot már előre megkaphatnak. A gyerekek be is indulnak rendesen, majd megkapják a szépen becsomagolt meglepiket. Gyorsan neki is látnak a bontásnak, de nagy meglepetésükre egy hagyma és egy banán képezi az ajándékot.

Csalódás nincs, a meglepetés, az meglepetés. A kislány szerint ő egy sütőtököt kapott, de bátyja gyorsan kijavítja, hogy az voltaképpen egy hagyma. Ezután aranyosan megköszönik a Jézuskának a szép banánt, és a kerek, egészséges hagymát.

Nem mindig az ajándékok értékét kell nézni, sokkal inkább arra kellene figyelnünk karácsonykor, hogy egy kis figyelmességgel mennyi szeretet tudunk adni egymásnak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek