KuriózumA világ legpechesebb agglegénye

A világ legpechesebb agglegénye

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Gazdag, egyedülálló, jóképű és egyáltalán nem felvágós. A 47 éves Larry Greenfield mégis mai napig agglegény, pedig 250 vakrandit tud már a háta mögött.

Fotó: Grind365

Az utóbbi 12 évben 65 ezer dollárt fizetett különféle társkereső oldalak és ügynökségek számára élete párjának felkutatása érdekében, de mai napig nem találta meg a Nagy Ő-t.

“Az a probléma hogy ő hat, és tízet szeretne”, mondta Maureen Tara Nelson, a jelenlegi társkeresője.

“Minden randiról úgy érkezik vissza, hogy nem találta azt a bizonyos szikrát, amire vágyik”, mondta szintén a társkereső. Elmondása szerint Larry túlságosan magasra rakta a mércét, és a visszavonult Wall Street-i kereskedő nem is nyugszik, amíg a számára leginkább megfelelő befektetését meg nem találja.

“Azt szeretné, ha az illető egyszerre lenne karcsú, zsidó, humoros, és egyáltalán nem karrierista. Ilyen személyt találni New York-ban szinte lehetetlen”. – teszi hozzá Maureen T. Nelson.

A számos próbálkozás egyáltalán nem sodorta mélységes melankóliába modern Casanovánkat, sőt, rendületlenül keres tovább. Elmondása szerint számtalan társkereső ügynökség már szóba sem áll vele, a tetemes összegek ellenére sem. Szerintük Larry álomvilágban él, és ilyen hozzáállással nem társkeresőt, hanem pszichológust kellene lefizetnie.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek