A 26 éves Elisane Silva 10 évesen kezdte észrevenni, hogy magasságával jóval kilóg a sorból osztálytársai közül. A brazil nő jelenleg közel 2,5 méter magas!

A világ egyik legmagasabb nője 2,5 méteres: a férje mellett valósággal eltörpül!

Elisane Silva 10 évesen már 1,75 méter volt, de állandóan nőtt utána is, most 26 évesen 2,5 méter. Édesanyja, Ana Maria Ramos csak 1,62 méter, édesapja, Luiz Jorge pedig csupán 1,70 méter magas, így minden bizonnyal nem örökletes a 26 éves nő magassága.

Mint később kiderült az agyalapi mirigy jóindulatú daganata, a növekedési hormon túltermelése okozta, hogy Elisane ekkorára nőtt.

A brazil modell 2015-ben feleségül ment a 31 éves Francinaldo Da Silva Carvalhóhoz, aki csupán 1,60 méter, így jóval alacsonyabb nála. Elisane-t kamasz korában állandóan csúfolták, “zsiráfnak” vagy “lámpaoszlopnak” szólították.

“Emlékszem, bezárkóztam a házba, mivel annyira rosszul éreztem magam az emberek között, sokszor csúfoltak, és mindenki megbámult. Egyszer aztán úgy döntöttem, hogy elég, nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést, de meg kellett tegyem, mivel tovább akartam tanulni”.

“17 éves voltam, a szüleim nem igazán szóltak bele, hogy mit csináljak, tanácsot sem adtak, ezért nem tudtam, hogy merre induljak az életben. 2011-ben megismerkedtem a férjemmel, és annak ellenére, hogy nagy köztünk a magasságbeli különbség, rögtön egymásba szerettünk” – mesélte a nő.

“Azonnal tudtam, hogy ő az igazi, nem érdekelt, hogy közel fél méter a magasságbeli különbség köztünk. Soha nem tett semmilyen gúnyos megjegyzést a magasságomra. Régen az utcán beszóltak, de ma már kiestünk a figyelem középpontjából, és van egy csodálatos kisfiunk.” – mondta Elisane.

Elisane mindent megtesz azért, hogy kamaszkori álma teljesüljön, hogy profi modell lehessen. Bár még egyetlen ügynökség sem kereste meg, a fotózás nagy önbizalmat adott neki.

“Megtanultam szeretni önmagam, a magasságomat, hiszen nagyon különleges vagyok, senki sincs a környezetemben, aki még ilyen magas lenne. Találtam egy férfit, aki szeret, van egy csodálatos fiam, szép családom, hálás vagyok Istennek.”

“Ne engedd, hogy az emberek gonosz megjegyzésekkel tönkretegyék az életed, nem ítélhetnek meg pusztán a külsőd alapján. Maradj hű magadhoz, és boldogan fogsz élni.” – véli a 26 éves nő.

Nyitó fotó: Elisane Silva/Instagram

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.