A Vénusz retrográd mozgásba kezd a következő periódusban: visszatalálás a karmikus kapcsolatokhoz, de előbb szedd rendbe magad

Október 5. és november 16. között a Vénusz bolygó egyszerre két csillagjegy, a Skorpió és a Mérleg jegyében kezd retrográd mozgásba. Előbb (október 5. és november 1. között) a Skorpió jegyében történik ez a mozgás, majd utána következik a Mérleg csillagjegy.

A Vénusz retrográd mozgásba kezd a következő periódusban: visszatalálás a karmikus kapcsolatokhoz, de előbb szedd rendbe magad

Minden 18 hónapban, a szerelem, a szeretet, az érzelmek bolygója, a Vénusz, retrográd mozgásba kezd, így október 5-én meg is indul ez a folyamat, előbb a Skorpió, majd a Mérleg jegyében.

Lássuk mire számíthatunk ebben a periódusban!

A következő hetekben a Vénusz felerősíti a szenvedély és a kreativitás energiáit, ez különösen a Skorpió jegy miatt rendkívül intenzívvé válik, amelynek végén mély átalakulásra, változásra számíthatunk. Kiléphetünk a komfortzónánkból, és olyan kihívásokkal találhatjuk szembe magunkat, mint korább soha.

A intimitás terén feszültségek alakulhatnak ki, lobbanékonyabbak lehetünk, elveszítve az önkontrollt, ezért történhetnek komoly veszekedések, érzelmi hullámvölgyek. Azonban érdemes megfontolni azt, hogy megéri-e konfliktust gerjeszteni, kialakítani, vagy inkább jobb, ha kompromisszumra törekszünk.

A Vénusz most arra ösztönöz, hogy lépjünk egy lépést hátra, így fékezve meg a konfliktusok, feszültségek kirobbanását.

A Skorpió jegyében lévő retrográd Vénusz hatására sokan úgy fogják érezni, hogy szembe kell nézniük a múltjukkal, és fel kell keresniük azt az embert, akivel egykor erős érzelmi és fizikai kapcsolatban álltak, de nem sikerült minden ügyet lezárni.

Fontos azt tudni, hogy ez az időszak nem alkalmas arra, hogy új kapcsolatokat alakítsunk ki, főként amiatt, mert a lélek sérülései még nincsenek begyógyulva teljesen. Fontos és végleges döntéseket, legyenek azok érzelmiek, vagy racionálisak, nem szabad az említett periódusban meghozni.

Azonban a pénzügyek terén érdemes most terveket, elemzéseket készíteni, de jó alkalom lesz ezen őszi időszak a ruhavásárlásra, vagy a lakás kisebb horderejű felújítására.

Ez a bolygó egyben arra is késztet majd, hogy legyünk nyitottabbak, barátságosabbak embertársainkhoz. Őrizzük meg az optimizmust, kerüljük el a negatív érzelmeket, és végezzünk el egy lelki tisztítókúrát, aminek révén az újjászületésre és önmagunk megismerésére törekszünk.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top