LélektárA Vénusz a Szűz jegyében tartózkodik augusztus 7-ig! Újjászületés kezdődik, vagy véget...

A Vénusz a Szűz jegyében tartózkodik augusztus 7-ig! Újjászületés kezdődik, vagy véget ér egy korszak?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Július 10-én a Vénusz belépett a Szűz jegyébe, és onnan augusztus 7-ig szándékában sincs elmozdulni. Ezért a következő hetekben számítani lehet a Vénusz érzelmeket felborító hatására.

A Vénusz a Szűz jegyében tartózkodik augusztus 7-ig! Újjászületés kezdődik, vagy véget ér egy korszak?

A Vénusz a szerelem, a női princípium bolygója, amely képes a feje tetejére állítani az emberek szerelmi és párkapcsolati életét, elhozva az igazi szenvedélyt, a hús-vér találkozásokat, és kimozdít mindenkit az álmodozásból, az ideálok kergetéséből.

Szóval, elmondható, hogy a következő hetekben a szerelem kézzelfoghatóvá válik, és ha ez egyesek számára rémisztő is lesz, hosszútávon sok boldog pillanatot fog okozni, végtére is a szerelemről van szó. Ebben az időszakban nyugodtan fejezzük ki a gyengéd érzelmeinket a párunk irányába, biztosítsuk őt a támogatásunkról, mert most magunk mögött tudhatjuk a szerelem bolygójának a támogatását.

Ha viszont a párod, házastársad nem bánik jól veled, akkor ne habozz, csukd be magad mögött az ajtót, és kezdj új életet. Az ígérgetésekkel óvatosan bánj, mert azokra nem építhetsz stabil és boldog életet.

Sok ember a következő hetekben azt tapasztalhatja magán, hogy lelki önvizsgálatot kell tartania, meg kell szabadulnia fölösleges érzelmektől, meg kell vizsgálni, hogy mit miért érez, és a szerelemmel is hányadán áll. A Vénusz most lehetőséget teremt számunkra, hogy egy lépéssel hátrébb lépjünk, és elgondolkodjunk az életünkön.

A Vénusz azt üzeni, hogy a távkapcsolat nem működik, mert a szerelem nem talál ilyen formában táptalajra.

A Szűz csillagjegy hatására a szívünk nem nyílik meg egykönnyen, de ha mégis, akkor sokkal érzékenyebbek, kedvesebbek, hűségesebbek, elhivatottabb leszünk, ami a párkapcsolatunkra is pozitív hatással lesz.

Azonban mindig legyünk észnél, mert a Vénusz hajlamos túlzásokba belevinni, és ilyenkor számos gubanc keletkezik, amelyek összekuszálják az érzelmi szálakat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek