LélektárA tudatosság magasabb szintjén lévő emberek 5 közös tulajdonsága

A tudatosság magasabb szintjén lévő emberek 5 közös tulajdonsága

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A magasabb tudatosság keresése, vagy a spirituális isteniség elérése egyfajta reveláció, spirituális változás, olyan folyamat, amely során a háromdimenziós valósághoz alkalmazkodott emberi lény további dimenziókat próbál megismerni, ami rendkívül nehéz folyamat. Ebben a folyamatban minden egyénnek önmagára kell összpontosítania, és meg kell dolgoznia a kívánt eredményért.

Az első és legfontosabb lépés önmagad felismerése. Ez rendkívül sokat jelent, és ez minden klasszikus filozófia alapja. Amint ezt eléred, minden negatív mellékhatástól mentes leszel, amikor kinyílik a harmadik szem csakrád. A következő lépés a csakrák megnyitása, vagy az igazi spirituális kapcsolatok megtalálása.

Amikor teljesen „felébredsz”, rájössz, hogy már semmi sem lesz ugyanolyan a számodra, mint korábban. Teljesen más perspektívából nézel a világra. De vannak olyanok is, akik a jó úton járnak ugyan, de még nem tudnak róla!

Ebben a cikkben arról az 5 tulajdonságról lesz szó, ami segíthet rájönni, ha már elérted a tudatosság magasabb szintjét, vagy ha jó úton jársz a lelki megtisztulás kutatásában.

Lássuk, mi a közös azokban az emberekben, akik már elérték a tudatosság magasabb szintjét.

1. Nem érdekli őket a negatív viselkedés

Minden embert vonzanak az ideiglenes örömök, amelyekre azonban előbb vagy utóbb hibaként tekintenek vissza. Azonban minden ember fizikai lényét egy belső, pszichológiai erő irányítja.

Ha eljutsz a tudatosság magasabb szintjére, már nem érdekelnek a „bűnös élvezetek” és a deviáns viselkedés. Freud azt vallotta, hogy néha az, ami (vagy aki) pillanatok alatt elbűvölhet minket, később tönkreteheti az életünket.

2. Elkötelezettek a munkájuk mellett, és élvezik azt

Ha a tudatosság magasabb szintjén állsz, máris érzed a produktivitás örömét, mind önmagad, mind a családod érdekében. Nagy hiba azt gondolni, hogy a spiritiszták nem dolgoznak.

Sőt, azért olyan rendkívül produktívak, mert tudják, hogy működnek a dolgok ebben a világban. Ha úgy érzed, hatékonyabb és felelősségteljesebb vagy, és jobban tudsz összpontosítani, akkor tudnod kell, hogy ez a spirituálisan erős személyiségek egyik jellemzője.

3. Nem érdekli őket a pletyka

Ha spirituálisan magasabb szinten állsz, a pletyka és más, hasonlóan toxikus beszélgetések, kétségkívül elfogadhatatlanok a számodra. Elkezded érzékelni a körülötted lévő emberek energiáit, és meg tudod ítélni, ki pozitív és ki negatív.

Ha magas frekvenciákon vibrálsz, egyszerűen nem tudsz ragaszkodni azokhoz az emberekhez, akik alacsonyabb frekvenciák és negativitás forrásai.

4. Jobban érdeklik őket a környezetükben lévő emberek

Ahogy azt már korábban is említettük, ha magas frekvenciájú energiák vesznek körül, azt jelenti, hogy éleslátó vagy, tudod, hogy alakíthatsz ki és tarthatsz fenn erős kötelékeket másokkal, és hogy szabadulhatsz meg mindazoktól, akik negatív energia forrásai az életedben.

Ha jó úton haladsz a lelki megtisztulás felé, akkor gondoskodni fogsz azokról az emberekről, akiket a legjobban szeretsz, és a munkatársaiddal is jobban együttműködsz majd.

5. Elkezdik jobban értékelni a dolgokat

Más szemmel kezded látni a körülötted lévő dolgokat. Élvezel minden napot, amit ezen a Földön töltesz, és arra használod a pozitív energiáidat, hogy másokra is hatást gyakorolj a környezetedben.

Ezenkívül azt is tudod, hogy fejezheted ki az elismerésedet a lehető legjobb módon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek