LélektárA szuperhold a Bakban július 3-án 100 Hold erejével rendelkezik - az...

A szuperhold a Bakban július 3-án 100 Hold erejével rendelkezik – az istenség rajtunk keresztül munkálkodik

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Univerzum most valóságos ébresztőt küld nekünk, és azt üzeni, hogy ne féljünk semmitől, mert az isteni erő rajtunk keresztül munkálkodik. A mágia minden lépésünket kíséri, az angyalok pedig körülvesznek minket és megvédik a lelkünket.

A július mindannyiunk számára nagyszerűen kezdődik. Ebben az időszakban a Rákban járó Nap szemben áll a Bakban járó Holddal. A júliusi a teliholdat Szarvas Holdnak is nevezik, mivel a hím szarvasok júliusban kezdik növeszteni új agancsukat.

Ez a telihold óriási energiával jár, mivel egybeesik egy szuperholddal, ami fokozza a lelkünkre gyakorolt hatását, és megragadja az érzékeinket. A telihold a holdciklus csúcspontja, amikor az újhold alatt gondosan megfogalmazott szándékaink manifesztálódnak a körülöttünk lévő világban.

A júliusi telihold egyben szuperhold is

A júliusi telihold egyike az idei év négy szuperholdjának – szuperholdnak azt nevezzük, amikor a telihold fázisa az ellipszis alakú holdpálya Földhöz legközelebbi pontján következik be, ilyenkor lesz a Hold Földről látható látszólagos mérete a legnagyobb.

Legközelebbi pontján a Szarvas Hold 361 934 km-re lesz a Földtől. Az egyetlen telihold, ami ennél is közelebb lesz majd az idén, az augusztusi Kék Hold lesz.

Telihold a Bakban: mire számíthatunk ebben az időszakban?

A Bak a gyakorlatiasságáról és hihetetlen elszántságáról ismert föld jegy, és felerősíti a szuperhold hatásait. Az általa hordozott energia a változás igazi katalizátora.

Az Univerzum most jeleket küld nekünk, hogy találjuk meg magunkban a végső erőt és a bátorságot, hogy saját sorsunk urai legyünk. Az Univerzum a mi javunkra dolgozik, miközben az istenség megvéd minket minden rossztól azáltal, hogy őrangyalokat küld, akik vigyáznak a lelkünkre.

Ez a telihold életünk egy fontos pontját szimbolizálja. Arra ösztönöz, hogy engedjük el mindazt, ami volt, vegyük kezünkbe a gyeplőt, és alakítsuk saját magunk a sorsunkat.

Ez a szuperhold egyben arra is ösztönöz, hogy vállaljuk a felelősséget tetteinkért és döntéseinkért. Ez nem az az idő, amikor másokra hagyatkozhatunk, hogy megkönnyítsék a terheinket vagy egyszerűsítsék az életünket.

A személyes fejlődés csak és kizárólag rólunk szól. Most elég erőnk lesz ahhoz, hogy elfogadjuk azt, akik valójában vagyunk, hogy szembenézzünk az utunkba kerülő akadályokkal és megküzdjünk az álmainkért.

Ebben az időszakban döntő fontosságú, hogy azonosítsuk életünk azon területeit, ahol lemondtunk a felelősségvállalásról. Legyen szó akár a kapcsolatainkról, a karrierünkről, a személyes fejlődésről vagy akár a spiritualitásról és az egészségről, a szuperhold a Bakban arra emlékeztet minket, hogy ideje visszaszerezni az irányítást ezeken a területeken.

Itt az ideje, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, megtegyük a szükséges változtatásokat, és megteremtsük azt az életet, amire már régóta vágytunk. A hatalom csak és kizárólag a mi kezünkben van.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek