KuriózumA születésükkor elválasztott hármasikrek később egymásra találtak, és ma már elválaszthatatlanok

A születésükkor elválasztott hármasikrek később egymásra találtak, és ma már elválaszthatatlanok

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A csecsemőkorukban elválasztott hármas ikrek évekkel később újra egymásra találtak, és most gyakorlatilag elválaszthatatlanok.

Amikor Kathleen és Lee Jump több mint 30 évvel ezelőtt a gyerekvállalás mellett döntöttek, egy donor segítségére volt szükségük, mivel Lee korábban vazektómián esett át.

Arra azonban nem számítottak, hogy hármas ikreik születnek, és mivel anyagilag nem voltak abban a helyzetben, hogy felneveljenek három gyereket, ráadásul Kathleen teljesen siket is, ami tovább nehezítette a helyzetüket, úgy döntöttek, hogy csak az egyik babát tartják meg, a másik kettőt pedig örökbe adják.

A születésükkor elválasztott hármasikrek később egymásra találtak, és ma már elválaszthatatlanok
Fotó: Rikki Jump

A házaspár megtartotta és felnevelte Rikkit. A másik két kislány, Kendall és Julianne a Scavo házaspárhoz került, és bár a két család alig 60 km-re lakott egymástól, a nővérek sokáig nem találkoztak.

Rikki úgy nőtt fel, hogy tisztában volt Kendall és Julianne létezésével. Kendall és Julianne azonban 8 éves korukig nem tudtak róla, hogy van még egy nővérük. Abban az évben karácsonykor az örökbefogadó szüleik végül mutattak nekik egy képet Rikkiről, és a három nővér hamarosan levelezni kezdett.

A hármas ikrek 11 éves korukban találkoztak először személyesen egy bevásárlóközpontban. Amikor évekkel később elmesélték a történetüket a Today Show-ban, Rikki így emlékezett vissza az első találkozásra.

„Olyan volt, mintha egy kirakós játék darabjai a helyükre kerültek volna. Addig a pontig elég szomorú gyerek voltam, egyszerűen apám tragikus elvesztése miatt, szóval ez volt az első felüdülés, amit hosszú idő óta kaptam” – mondta.

A nővérek most mindannyian a texasi Austinban élnek, alig néhány perc távolságra egymástól, és nagyon közel állnak egymáshoz. Hetente többször is találkoznak, sőt, egy közös podcastot is indítottak, hogy elmeséljék egyedülálló történetüket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek