HolotropikumA szíved te vagy!

A szíved te vagy!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A német tudósok is hangot adtak kutatási eredményeiknek, a mindennapi felfedezés, fejlesztés és tudományos-eredmény dömpingben.

Azt állítják, hogy a szívünk dobogásának ritmusa predesztinálja személyiségünket. Hogy is néz ki ez?

Speciálisan átalakított EKG szerkezetek olyan pontosan tudják kimutatni szívdobogásunk képét, hogy az felér egy ujjlenyomattal, vagyis személyenként változó és egyedi. E szerkezetet elképzeléseik szerint egyéb, nem szívvel kapcsolatos egészségügyi problémák felfedésénél is képesek lesznek használni – amint eleget tanulmányozták, és rögzítették a különböző szív-képek értelmét.

A kísérletek Berlinben, a Freie Egyetemen kezdődtek, és folytatódnak, amibe 425 egyetemi hallgatót vontak be (18-35 év között).

Olyan betegségeket vizsgáltak hatásosan, mint a depresszió, stressz, alvászavarok, terhesség, és az eredmények az mutatják, hogy e módszer segítségével a beteg nem tud hazudni az orvosának, mert annyira személyre szabott a vizsgálat (itt emlékezzünk House szavaira: Mindenki hazudik!).

A kutatás jelenlegi fázisában a vezető kutató azt nyilatkozta, hogy pillanatnyilag a pszichológiai, emocionális problémák feltérképezésében van hasznukra leginkább a szerkezet, de egészen biztosan felhasználható más területeken is, amint megtanulták használni teljes mértékben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek