LélektárA Szeretet Gyakorlata és fantasztikus ereje az élethelyzetek átalakítására és megváltoztatására

A Szeretet Gyakorlata és fantasztikus ereje az élethelyzetek átalakítására és megváltoztatására

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Figyelj a Szeretet Energiájára, és örülj a lelkedben kialakuló békének, harmóniának, egységnek és elfogadásnak!

A Szeretet Gyakorlata és fantasztikus ereje az élethelyzetek átalakítására és megváltoztatására
Fotó: Pixabay.com

A Szeretet Energiáját nem lehet tudományosan alátámasztani, kimutatni, a Szeretetet csak érezni lehet.

A jógaszakértők szerint az emberiség két típusú Szeretet dimenziót ismer, kognitív, spirituális, valamint empirikus szinten. Ez pedig nem más, mint az Abszolút Szeretet és az Individualisztikus Szeretet.

1. Az Abszolút Szeretet

Ez a Szeretet mindennek az alapja, az esszenciája, minden ebből indul ki, és halad végig az egész testen, a vérerekben, az agyban, a szívben. Minden embernek adva van a lehetőség, hogy megtapasztalja az Abszolút Szeretetet, amelyre mindig figyelni, fejleszteni, művelni kell, hiszen ez egy rendkívül nemes érzés.

2. Individualisztikus Szeretet

Ezen szeretet formáját minden ember ismeri, és megtapasztalta. Ez az energia meggyógyít, és közelebb hoz ahhoz az emberhez, akire vágysz, akit igazán szeretsz. Ez az erős érzés minden ember belsejéből jön, és teszi jobbá, szebbé a világot. Ez a Szeretet viszont sok esetben korlátozódhat, a racionális, logikus gondolkodás, a félelmek, valamint az egó által.

Hogyan lehet eljutni az Individualisztikus Szeretetből az Abszolút Szeretetbe?

Ebben segít a Sadhana Szeretet gyakorlat, amely megteremti a lelki békét, az elfogadást, a jóindulatot, az egységet, és a spirituális tudatállapotot. Ez azért nagyon jó, mert így a legsötétebb napokon is találsz majd fényt, boldogságot, örömet, és képes leszel átalakítani a negatív gondolataidat pozitívakra.

A gyakorlat egyszerű: igyekezz minél több alkalommal mosolyogni, megbocsátani, előzékenyen viselkedni, segíteni, hiszen ilyen pozitív energiákkal sokkal elégedettebb és boldogabb emberré válhatsz, amit az Univerzum is értékelni fog.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek