LélektárA szeretet erőteljes mantrája minden csillagjegy számára: feloldja az akadályokat és eloszlatja...

A szeretet erőteljes mantrája minden csillagjegy számára: feloldja az akadályokat és eloszlatja a negatív energiákat

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A mantrák – a keleti vallásokban használt mágikus formulák – olyan szavak és szövegek, amelyek erőteljes rezonanciával bírnak. Ezek a szavak, ha kimondják őket, képesek spirituális változást előidézni, feloldhatják a meridiánokat, és bevonzzák az egyensúlyt és a jót annak az életébe, aki elismétli őket.

A Kos mantrája

A dolgok nem mindig alakulnak a tervek szerint, és a stressz meg a káosz elsöprő erővel hathat. A mantra, amely bevonzza a szeretetet és a belső egyensúlyt a következő:

„Az életemben jelen van a bőség, én pedig minden helyzetben megtalálom a jót. Én teremtem meg magamnak azt az életet, amit élni akarok, és élvezek minden egyes pillanatot.”

A Bika mantrája

Egyes érzéseket inkább elnyomunk, hogy elrejtsük őket, és megfeledkezzünk róluk. Az érzékeny lelkek gyakran kerülnek ebbe a helyzetbe. A szeretet mantrája a Bika számára:

„Elfogadom az érzéseimet, úgy, ahogy vannak, akár szenvedéssel, akár örömmel párosulnak. Ezek határoznak meg és építenek fel engem, megtanítanak megbocsátani, és segítenek, hogy minden nap megtaláljam a szeretetet, a békét és a beteljesülést.”

Az Ikrek mantrája

Minden alkalommal, amikor úgy érzed, hogy a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd, és az élet akadályokat állít az utadba, szakítsd meg a téged körülvevő negatív energiák körét. Szeretettel bármilyen szenvedés könnyebben elviselhető. A te mantrád a következő:

„Teszek egy lépést előre, az akadályok irányába, és bárhová lépek, szerelmet, jóságot és beteljesülést találok. Nem félek a kiszámíthatatlantól.”

A Rák mantrája

Időnként az elvárások túl magasak lehetnek veled szemben. Érzékeny lélek vagy, aki mindig tökéletességre törekszik, de a káosz néha teljesen felforgatja a terveidet. A te mantrád a következő:

„Magabiztosan követem a vágyaimat, és a szeretet erőt ad nekem ehhez. Elfogadom az érzéseimet, úgy, ahogy vannak, és minden nap a boldogságot választom.”

Az Oroszlán mantrája

Időnként a motiváció lehet a siker kulcsa, és amikor pozitív energiát terjesztesz magad körül, csodálatos emberekkel találkozhatsz. A te mantrád:

„A sors hív engem, és a Jó az én oldalamon van. Van hozzá bátorságom, hogy megtegyem, amit akarok. Adok, hogy kaphassak. A lelkemben boldogság és szeretet lakozik.”

A Szűz mantrája

Nagy lelkesedéssel fogsz bele mindenbe, és mindig a jól elvégzett munka a célod. Gyöngéd lélek vagy, aki mindig figyel a részletekre, és néha úgy érezheted, hogy az aggodalmak teljesen elárasztanak. A mantrád a következő:

„Magam mögött hagyok minden gondot és neheztelést. Az életemben mindenben jelen van a szeretet és a jóság. Pontosan az vagyok, akinek lennem kell.”

A Mérleg mantrája

A béke és az egyensúly határoznak meg téged. Lehet, hogy úgy érzed, néhány kihívásnak nehéz megfelelned, de mindenre megtalálod a megoldást. A mantrád a következő:

„Hálás vagyok a kihívásokért, elfogadom a változást, és nem félek. Bízom az Univerzumban, és hagyom, hogy a szeretet irányítsa a lépteimet.”

A Skorpió mantrája

A bizonytalanság feldühíthet, és a túl sok változás idegessé tehet. A te mantrád a következő:

„A változást kihívásként fogom fel. A szívem nyitva áll, és semmi sem mozdíthat ki az egyensúlyomból. Mindennek megvan a célja az életemben.”

A Nyilas mantrája

Időnként túl sokat adsz mások véleményére. Szereted a rendet, és őszinte természet vagy, ez pedig nem mindig a megfelelő reakciót váltja ki másokból. Hozzászoktál, hogy egyedül birkózz meg a nehézségekkel, anélkül, hogy segítséget kérnél másoktól. A te mantrád:

„Hiszek az életutamban, és abban, hogy azok az emberek, akinek mellettem a helyük, mellettem is maradnak. Megbocsátok magamnak a múltért, és szeretettel kapcsolódom a jelenhez és a jövőhöz.”

A Bak mantrája

Teherbírás, hűség és kitartás határoznak meg téged. Néha motivációra van szükséged a továbblépéshez, máskor úgy érzed, mindenben magadra kell találnod, amibe belekezdesz. Keresd az utadat, és az ajtók megnyílnak előtted. A te mantrád:

„A gondolataimat és az energiámat azokra a dolgokra irányítom, amiket nekem szántak. Magam mögött hagyom a gondjaimat, és a lelkem lesz az igazi otthonom. Bízom a megérzéseimben. Szeretettel haladok előre.”

A Vízöntő mantrája

Néha úgy érzed, nem találod a helyed, és bár sokan félnek a változástól, neked szükséged van rá. Hajlamos vagy rá, hogy elhanyagold a saját belső igényeidet a munka vagy más emberek érdekében. A mantrád:

„Jobban figyelek a saját igényeimre, megbocsátok magamnak, és szeretem magamat. Van hozzá bátorságom, hogy aszerint cselekedjek, ahogy érzek. Úgy vagyok csodálatos, ahogy vagyok.”

A Halak mantrája

Különleges kapcsolatban állsz a természettel, az Univerzummal. Az intuíciód kozmikus jelleget ölt, és mindig számíthatsz rá. A te mantrád a következő:

„Minden, ami körülvesz, inspirál, bátorságot ad, és a szeretet eltölti a lelkemet. Van hozzá erőm, hogy itt és most cselekedjek. Az élet csodálatos, és csupa jó dolog kerül majd az utamba.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek