LélektárA szerelem numerológiája 2021-re - hogy befolyásolja az 5-ös szám a szerelmi...

A szerelem numerológiája 2021-re – hogy befolyásolja az 5-ös szám a szerelmi életedet

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Azok, akik egyedül vannak, nagy szükségét érzik annak, hogy megtalálják a párjukat. Érzékenységük és érzelmi szükségleteik egyaránt növekedni fognak az év első felében. Azok, akik kapcsolatban élnek, megpróbálják életben tartani a szenvedély lángját. 2021-ben őszintének és hitelesnek kell lennünk a partnereinkkel, mert csak így tudjuk megerősíteni a kapcsolatainkat, és csak így tudunk új, valós kapcsolatokat kialakítani.

A 2021-es év száma a számmisztikában az 5-ös, és ez a szám irányítja majd ebben az évben életünk minden aspektusát. Az 5-ös szám leginkább a szeretethez, gyengédséghez kötődik, és ahhoz a vágyhoz, hogy kapcsolatba lépjünk másokkal. Ezért ez az év nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy megerősítsük a párkapcsolatunkat. Mi is és a párunk is egyaránt arra fogunk vágyni, hogy megoldjuk azokat a problémákat, amikkel útközben találkozunk. Azzal az intenzív energiával, amit az Univerzumtól kapunk, rendkívül fontos lesz, hogy odafigyeljünk a részletekre.

Kommunikáció 2021-ben

Bármilyen problémával nézünk is szembe, megpróbálunk türelmesek maradni, és meghallgatni a körülöttünk lévők véleményét. A partnerek közötti diplomácia nagyon fontos lesz, és mindkét félnek úgy kell éreznie, hogy meghallgatják. Egy kapcsolat csak akkor virágzik, ha mindkét fél meghallgatja a másikat, és hajlandó kompromisszumot kötni.

Lesznek nem túlságosan szép helyzetek is, amiket azonban türelemmel meg lehet oldani – és ez nemcsak a párkapcsolatokra vonatkozik, hanem a szakmai és a családi kapcsolatokra is.

Az Univerzum tanácsa a számunkra: Legyünk a lehető legnyitottabbak a körülöttünk élőkkel, próbáljuk megérteni, kik ők valójában, mit gondolnak, mik a vágyaik. Ismerjük meg őket minden álarc nélkül.

2021-ben magunk mögött kell hagynunk a múltat

A 2021-es év numerológiája azt sugallja, hogy az Univerzum most felszínre hozza a múltat és az általunk átélt traumákat. A fájdalmas emlékek visszatérhetnek a felszínre, de csak azért, hogy egyszer és mindenkorra megbirkózzunk velük. Ezek a pillanatok egyáltalán nem lesznek könnyűek, de szükségesek ahhoz, hogy meggyógyítsuk a lelkünket, és folytatni tudjuk az életünket.

Miközben a múlttal vagyunk elfoglalva, nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az életünk itt és most, a jelenben van. Nem szabad elvesznünk a fájdalomban, és arra kell összpontosítanunk, amit ebben a pillanatban átélünk – ez a gyakorlat elvezet bennünket az érzelmi érettséghez. Azok, akiknek sikerül erősnek maradni, érdekes időszakot élhetnek majd át, néhány csodálatos tanulsággal.

2021-ben meg kell tanulnunk sebezhetővé válni, és meg kell nyitnunk a szívünket, hogy befogadhassuk a szeretetet

Bár 2021-ben rengeteg szeretetet kapunk, a 2020-as évben átélt traumák miatt már nem tudjuk, hogy adhatnánk másoknak igazi szeretetet. Ehhez le kell rombolnunk minden falat, amit a szívünk köré építettünk, és sebezhetőnek kell lennünk – vegyük le az álarcot, és merjük megmutatni a sebeinket is.

Az Univerzum tanácsa a számunkra: Legyünk őszinték, és mondjunk ki mindent, amit érzünk. A valódi kommunikáció nélkülözhetetlen. Még ha traumákat éltünk is át, nem szabad azokat magunkban tartanunk. Nyíltan kell beszélnünk arról, ami a szívünkben van, ha azt akarjuk, hogy a körülöttünk lévők megértsenek minket.

Új és régi kapcsolatok

Mivel a szeretet ebben az évben reflektorfénybe kerül, annak hiánya is sokkal feltűnőbb lesz. Azok, akik rossz kapcsolatban rekedtek, arra vágynak majd, hogy véget vessenek a dolgoknak. Azok, akik szerető párkapcsolatban élnek, megtalálják a módját, hogy még több szeretetet vigyenek a kapcsolatba.

Fontos tudni, hogy minden kapcsolatot meg lehet menteni, ha mindkét fél erőfeszítéseket tesz ennek érdekében. De nagyon alaposan meg kell fontolnunk, vajon megéri-e az adott kapcsolat a befektetett időt, vagy jobb lenne véget vetni a dolgoknak. Ha ragaszkodunk ahhoz, hogy megmentsünk egy olyan kapcsolatot, amiben már egyetlen csepp szeretet sincs, ez a kísérlet csak még több ellenérzést fog szülni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek