HolotropikumA száraz bőrradírozás segít a nyirokrendszer méregtelenítésében és a narancsből ellen is...

A száraz bőrradírozás segít a nyirokrendszer méregtelenítésében és a narancsből ellen is hatásos!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Azt bizonyára többen is tudják, hogy a hajfésülés nem csak arra szolgál, hogy a kócos fürtöket rendbe szedjük, hanem magának a fejbőrnek is jót tesz a fésülés, hiszen beindítja a vérkeringést, így a hajhagymák is több tápanyaghoz juthatnak. Nos, ez így van a többi testrészünkkel is, a fésülés felpezsdít, segít megszabadulni a narancsbőrtől, és még a nyirokrendszert is megtisztítja a méreganyagoktól.

kefe

Azért fontos rendszeresen és alaposan egy fésűvel, vagy kefével végigsimítani, dörzsölni testünket, mert rengeteg toxikus vegyület a bőrön keresztül jut be a szervezetbe. Az is fontos szempont, hogy ezáltal megtisztítjuk magunkat az elhalt bőrsejtektől is, helyet adva az egészséges sejteknek, így bőrünk egészségesebb, élettel telibb lesz.

Ez a fajta bőrstimulálás az idegrendszerre, a keringésre, de még az emésztésre is jó hatással van, elősegíti a zsírpárnák, a zsírsejtek égését, így a narancsbőr elleni küzdelemben is hatékony fegyvernek bizonyul.

A legjobb, ha egy igencsak puha, természetes alapanyagokból készült sörtéjű kefét szerzünk be. Fontos, hogy szárazon kell végigdörzsölni a testet, azután jöhet a zuhanyzás.

A vékony, érzékenyebb területeket csak finoman szabad cirógatni, a keményebb bőrfelületen, mint a talpak, ott már lehet erősebben. Mindennap ajánlott legalább 15 percig végigfésülni bőrünket, amelynek számtalan jó hatása van az egészségre, és nagyon olcsó is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek