Ne gondold azt, hogy a megvilágosodás az olyan, hogy egyik napról a másikra felébredsz, és rózsaszínben fogod látni a világot.

Ahhoz, hogy szebb legyen az életed, nagyon sok lépcsőt kell megmásznod, és az út, amelyet bejársz sokszor rögös, és kétségbeejtően nehéz. A lelki, spirituális ébredés felé vezető út kezdetben tele van nehézségekkel és akadályokkal, csak így lehetséges a fejlődés és a pozitív változás.

Ha össze is vagy zavarodva, és állandóan káosszal teli napokkal kell megküzdened, ne add fel! Meg kell tenned bizonyos lépéseket azért, hogy utána sokkal jobb legyen. Senki sem mondta azt, hogy a lelki ébredés kellemes, de hidd el, hogy a rögös út után egy csodálatos állapot következik.

Az ego halálát nem könnyű egyszerűen és indulatok nélkül elfogadni. Az ismeretlenbe való elmerülés számos nehézséget hozhat a felszínre.

A lelki ébredésre nincs mindenki felkészülve,sok ember számára túlságosan sok csalódással, könnyel, kiábrándultsággal és nehézséggel jár ez az út.

Közben azt érezheted, hogy mindenki ellened van, senki sem ért meg igazán, elkezded látni azokat a rossz dolgokat körülötted, amelyeket máskor észre sem veszel. Úgy érzed, hogy beragadsz egy bizonyos élethelyzetbe, nem tudsz változtatni, és az összes olyan negatívum a fejedre zúdul, ami elől menekülsz.

Mindez a belső harcból származik, amikor képes vagy feladni az ellenállást, akkor megtörténik a lelki változás. Fájdalmas lehet az odáig vezető út, hiszen a világtól való elszigetelődés, és az új énnel való küzdelem komoly akadályokat gördíthet az életbe elénk.

A küzdelem és a ragaszkodás feladása egy csodálatos utat nyithat meg előtted. Ne felejtsd, minden, amiről azt hiszed, hogy hiábavaló és gyötrelmes, a legbiztosabb módja a teljes változásnak. Minden összeomlik, mielőtt új alap alakulna ki!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.