LélektárA spirituális ébredés 10 pozitív hozama - Örökre megváltozik az életed!

A spirituális ébredés 10 pozitív hozama – Örökre megváltozik az életed!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A spirituális ébredés nem csak egy elvont fogalom, hanem igencsak fontos a hétköznapi életben is. Tudd meg, hogy milyen pozitív hatása lehet az életed alakulására!

1. Visszanyered az életed irányítását!

Minden hirtelen nagyon egyszerű és könnyű lesz. Megtetted a szükséges lépést a változtatások érdekében, az életed nyugodt, harmonikus és gördülékeny lesz.

2. Tudatosabb leszel!

Lépéseket teszel annak érdekében, hogy megvédd magad a felesleges információktól, sokkal tudatosabb leszel a hétköznapokban, és célirányosan fogsz cselekedni.

3. Felelősséget vállalsz a testedért

Nem engedsz tovább olyan káros szokásoknak, mint például dohányzás, alkoholfogyasztás, önutálat, vagy állandó versengés.

4. Felszabadul a múltbeli és a jelenlegi karmád

Az intenzív karmikus felszabadulás hatására szükségét fogod érezni a meditációnak, a mantrák használatának, és rájössz, hogy nagyban hozzájárulhatsz ahhoz, hogy pozitív irányba tereld az életed.

5. Megtanulod irányítani a negatív érzelmeket

Elengedsz minden félelmet, egy eddig ismeretlen érzelmi stabilitás köszönt rád. A csakrák egészségének fenntartása segítségével képes leszel arra, hogy egy magasabb energetikai rezgésben élj.

6. Irányítani tudod a koronacsakrád

Ezáltal csatlakozni tudsz egy magasabb erőhöz, az Univerzum energiáihoz, ez a tudatos ébredés egyik legfontosabb aspektusa.

7. Kezdesz jobban bízni a megérzéseidben!

Döntés esetén mindig a megérzéseidre hagyatkozol, rájössz, hogy van egy megbízható belső hang, ami finom utasításokat ad. Nem engeded tovább, hogy az egód befolyásoljon.

8. Különös tudatosság, érzékelés

Sokszor az álomvilágon keresztül kapsz olyan jeleket, üzeneteket, amelyeket fel tudsz használni a hétköznapi életben.

9. Különböző kristályok, terápiás módszerek használata gyógyítás céljából!

Megtapasztalod a gyógyítás és gyógyulás csodálatos útját. Kezded olyan emberek társaságát keresni, akik hasonló gondolkodással és értékrenddel rendelkeznek, mint te.

10. Az egó elengedése. Megnyílik a szív az Univerzum akarata előtt!

Rájössz, hogy hol a helyed az Univerzumban, mi a célod, szeretettel és nyugalommal fogadod az élet változásait. Hálás, kegyelemteljes, alázatos és harmonikus leszel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek