Találkoztál már olyas valakivel, akiről úgy érezted, mintha már egész életetekben ismertétek volna egymást, pedig még csak épp pár napja tudtok egymás létezéséről? Olyannyira összepasszoltok, hogy úgy érzed ez csakis valamilyen véletlen lehet?

Napjaink modern társadalmában randizgatni rendkívül kimerítő és hálátlan feladat. A telefonos applikációktól kezdve egészen az on-line randi oldalakig mindent ki lehet próbálni annak érdekében, hogy rátaláljunk életünk párjára. Mindeközben a TV-ből, meg a filmekből a megcsalás, a szerelmi játszmák és a szabadelvűség folyik ki, ezek láttán pedig nem csoda, ha az ember óvatosan nyit mások felé.

De ne csüggedj, hiszen itt egy rendkívül jó hír!

Még mielőtt megkezdődött volna a földi életed, az Univerzum már megtalálta számodra a lelki társadat. Függetlenül attól, hogy hányszor születsz le újra erre a Földre mindig ez az ember lesz az, akit a sors igazán neked szánt. És ha földi életed során sikerül rátalálnod erre az emberre, végre teljesnek érzed magad és egy olyan üresség fog betöltődni a lelkedben, amiről még nem is tudtál, hogy mind idáig benned volt.

Joggal merülhet fel a kérdés benned, hogy mégis honnan fogod tudni, hogy rátaláltál erre a személyre. A válasz egyszerű, csupán ezekre a jelekre figyelj oda!

Azonnal komfortosan és biztonságban érzed magad a közelében.

Függetlenül attól, hogy milyen tapasztalatokat szereztél vagy fogsz majd szerezni az életedben ez az ember minden szomorúságot és fájdalmat feledtetni tud, ráadásul a szeretet érzésével is megajándékoz.

A kapcsolatotok nem csak baráti lesz, hanem már-már olyan, mintha családtagok lennétek.

Ez a személy új értelmet ad az egész életednek és abban is segítségedre lesz, hogy önmagadhoz mérten sokkal jobbá válj, és pozitív irányba fejlődj.

Olyan érzésed lesz, mintha álmodban már találkoztál volna vele.

Azon veszed észre magad, hogy mióta belépett az életedbe sokkal tudatosabban figyeled az élettől kapott pozitív apróságokat.

Ez a személy magabiztosságot és erőt ad, így elszántabb leszel, mint valaha.

A tudattól, hogy ő van neked, olyan energiákra lelsz, amelyekkel bármit megvalósíthatsz.

Amikor a szemébe nézel egy láthatatlan és mély köteléket érzel kettőtök között.

Egymás örömében és bánatában egyaránt osztoztok.

Nem csak érzelmi, hanem spirituális boldogságra is lelsz.

Ettől az embertől végre szeretve, megbecsülve fogod érezni magad.

Ugyanolyan életcéljaitok vannak.

Egyenesen epekedni fogsz azért, hogy megérinthessétek egymást.

Elfeledkezel arról, hogy milyen is az egyedüllét, hiszen olyan érzésed lesz, mintha mindig is ott lettetek volna egymásnak.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.