A retrográd mozgásban lévő Uránusz arra ösztönöz, hogy változtassunk az életünkön, mert erre most minden esély adott!

Jelen pillanatban az Uránusz retrográd mozgásban tartózkodik a Bika jegyében, és ennek hatására megváltozhatnak a dolgok, természetesen csak akkor, ha mi is akarjuk, hiszen most számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy új életet kezdjünk, vagy a meglévőt alakítsuk át, kedvünk szerint.

Az energiák egyre jobban letisztulnak, ami azt jelenti, hogy olyan erők kezdenek mozgásba, amelyek nagy változásokat idézhetnek elő. Az Uránusz 2019 augusztus 11 óta tartózkodik retrográd mozgásban, és nem is fog elmozdulni egészen 2020 január 10-ig, ezért ezt az időszakot megéri kihasználni, különösen ha változtatni szeretnénk az életünkön.

Az asztrológusok szerint törekedjünk arra, hogy megszabaduljunk a káros szenvedélyektől, a negatív szokásainktól, gondolatainktól, mert ezáltal könnyebben véghez tudjuk vinni a változást az életünkben, és az álmok, vágyak megvalósítása esetén is egyszerűbb dolgunk lesz, ha pozitívan, befogadóan viszonyulunk a világhoz, az Univerzum által kínált lehetőségekhez.

Ha eddig nem sikerült elérnünk változást az életünk bármely területén, akkor most az Uránusz, amely retrográd mozgásban halad, nagy segítségünkre lesz ebben. Azt érezhetjük a következő pár hónapban, hogy megnő az önbizalmunk, kevesebb káosz fog uralkodni körülöttünk, és mintha a dolgok simábban mennének.

Fordítsuk a szabadidőnket magunkra, szeretteinkre, mert ez mind pozitív energia előállítását eredményezheti, és ezáltal sokkal jobban fogjuk érezni magunkat, és a szenvedélyt, sikert is megtapasztalhatjuk, ami elégedettséggel, örömmel tölt majd el.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.