HolotropikumAlternatív gyógyászatA nyirokrendszer méregtelenítésének legjobb módja: használjunk ricinusolajt, szaunázzunk

A nyirokrendszer méregtelenítésének legjobb módja: használjunk ricinusolajt, szaunázzunk

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A nyirokrendszer fontosságáról még mindig nagyon kevés szó esik. Sokan nincsenek is tudatában annak, hogy létezik ez az összetett, az egészségmegőrzés szempontjából lényeges rendszer.

nyirokrendszer

A kutatók azt állapították meg, hogy a nyirokrendszer rendkívül fontos szerepet játszik a sejtképződésben, szabályozza a belső gyulladásokat, és ha zavar keletkezik benne, akkor az immunrendszer legyengül és fehérvérsejtekre is negatív hatással lehet.

Miért fontos a nyirokrendszer méregtelenítése

Megdöbbentő, de naponta 82 ezer különféle toxikus vegyület juthat be a szervezetünkbe, amit az erre „szakosodott” szerveink igyekeznek semlegesíteni, illetve kiüríteni, de ha a méreganyag-mennyiség nagyobb lesz és felgyűl, a szervezetünk képtelen lesz megszabadulni ezektől, így a legjobb, amit tehetünk, ha rendszeresen, időközönként méregtelenítünk.

Ebben nagy szerepe van a nyirokrendszernek is, amely megtisztítja a sejteket körülvevő folyadékot, így elősegítve azok megfelelő működését. Ha a nyirokrendszer megbetegszik, akkor komoly problémák alakulhatnak ki, mint a szklerózis multiplex, krónikus fáradság, elhízás, has puffadás, vagy az emésztőrendszert érintő megbetegedések.

Használjunk ricinusolajt

Dr. Davis Williams szerint nincs olyan gyógyszer, amely képes lenne komolyan befolyásolni a nyirokkeringést, de a ricinusolaj némiképp mégis serkentőleg hat rá. Az eljárás nagyon egyszerű, egy kisebb törülközőt át kell itatni a ricinusolajjal és azzal kell borogatni a hasi tájékot. Jó, ha a ricinusolaj hidegen volt préselve, próbáljuk meg ezt a terméket beszerezni, és egész este hagyjuk a borogatást a hasunkon. Ez hatással lesz a nyirokkeringésre, csökkenti a gyulladásokat, és javítja az emésztést.

Gyógynövények

A természet patikájában is vannak olyan növények, amelyekből ha teát készítünk, serkentik a nyirokrendszert. Az egyik legjobb erre az echinacea, amely gyulladáscsökkentő, megszűnteti a bakteriális, vírusos és gombás fertőzéseket is. Segíti azon fehérvérsejtek képződését, amelyek a méreganyagok hatástalanítását végzik.

Szaunázzunk

A nagyfokú izzadás is jó módja, hogy megszabaduljunk a rengeteg toxikus vegyülettől, főképp a nehézfémeket tudjunk ezáltal kiizzadni, mint például a felgyülemlett ólmot.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek