LélektárA nyár utolsó Teliholdja isteni erővel bír, és megszabadít minket az emlékeink...

A nyár utolsó Teliholdja isteni erővel bír, és megszabadít minket az emlékeink közt táncoló démonoktól

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Univerzum még soha nem volt ilyen kegyes hozzánk. Augusztus 31-én, a hónap és egyben a nyár utolsó napján az égbolton felragyog egy Szuper Telihold a Halakban, ami az állatöv utolsó csillagjegye.

Az Univerzum arra ösztönöz minket, hogy nyújtsuk ki a kezünket, csupaszítsuk le a lelkünket, és vágjunk neki az ismeretlennek. A Kozmosz most csodás meglepetéseket készít elő a számunkra, és gondoskodik a boldogságunkról.

Augusztus különleges hónap, mert két Teliholddal érkezett (az egyik a hónap elején, a másik a végén). Az augusztus 31-i Telihold valójában Szuperhold – ilyenkor lesz a Hold Földről látható látszólagos mérete a legnagyobb – a Halak jegyében, ami a szív mélységes kinyilatkoztatását hozza, ajtókat nyit meg és megtisztítja utunkat az akadályoktól.

Az Univerzum azt üzeni, hogy készüljünk fel egy varázslatos előadásra, amely a spiritualitást, az empátiát, a régi dolgok feladását és a felszabadulást helyezi előtérbe.

A Halak, ez a Neptunusz által uralt vízjegy, az intuícióval, a spiritualitással és a kreativitással áll összefüggésben. Arra ösztönöz, hogy lépjünk be az álmok, az érzelmek és a tudatalatti birodalmába, így ez az asztrológiai együttállás erőteljes teret teremt az önvizsgálat és a mély kapcsolatteremtés számára (önmagunkkal és a körülöttünk lévő emberekkel egyaránt).

A Szuper Telihold energiája a Halakban isteni erővel bír

A Halakban járó Szuper Telihold olyan túlvilági ragyogást sugároz, amelyet érdemes kihasználnunk. Isteni erővel segít megszabadulni az emlékeinkben táncoló démonoktól. A múltban jó és rossz dolgok egyaránt történtek, de itt az ideje, hogy elengedjük mindazt, ami volt. Megtörtént, elfogadjuk, és továbblépünk az életünkkel úgy, hogy bízunk Isten velünk kapcsolatos tervében, és előrelépünk. Lapozunk, és életünk következő fejezetére összpontosítunk.

Ráadásul ebben az időszakban a valóság és a képzelet közötti határok is elmosódhatnak, ami lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférjünk intuitív bölcsességünkhöz és kapcsolatba lépjünk a körülöttünk lévő misztikus erőkkel. Ha nem tudjuk, kik vagyunk valójában, most itt az ideje, hogy mélyen a lelkünkbe nézzünk, és felfedezzük, mi tesz minket boldoggá.

Mi az életcélunk? Miért küzdünk? Mik azok az álmok, amelyeket szeretnénk megvalósítani? Ezekre a kérdésekre kell megkeresnünk a választ.

A Telihold a Halakban megszabadít mindentől, ami már nem szolgál minket

Az Univerzum fénye most szelíd energiát hozhat törekvéseink és álmaink megvalósítása számára. Arra bátorít bennünket, hogy induljunk el az önfelfedezés útján, ahol lehetőségünk nyílik arra, hogy elengedjük azokat az érzelmi terheket, amelyek már nem szolgálnak minket, és amelyeket már régóta cipelünk magunkkal.

A Halak introspektív természete arra ösztönöz, hogy merüljünk el mélyen önmagunkban, nézzünk szembe az összes félelemmel, ami az utóbbi időben kialakult bennünk, és találjunk vigaszt az érzelmi felszabadulás gyógyító erejében. Semmi sem tart örökké. Ezért engedjünk el minden múló érzést és gondolatot testünkből és lelkünkből, és engedjük el a terheket, amelyeket cipelünk.

Az Univerzum tanácsa: készüljünk fel arra, hogy élvezzük a Halakban járó Szuper Telihold misztikus ragyogását. Augusztus 31-én éjjel egy fejezet véget ér, és egy másik elkezdődik. Véget ér a nyár és elkezdődik az ősz. Örüljünk ennek a változásnak, fogadjuk el az Univerzum erejét, és induljunk el egy új útra, miközben az Univerzum vezet bennünket, és szelíden megvilágítja minden lépésünket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek