LélektárA november a 6-os energiarezgés számát hordozza a numerológia szerint: erre legyél...

A november a 6-os energiarezgés számát hordozza a numerológia szerint: erre legyél figyelmes ebben a hónapban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

November a 11. hónap, a numerológia szerint az energiarezgése a 6-os szám alá tartozik.

Év: 2020 (numerológia = 2 + 0 + 2 + 0 = 4)
Univerzális energiarezgés 2020 novemberére = 11 + 4 = 15 = 1 + 5 = 6

A 6-os univerzális rezgés középpontjában a kapcsolatok fontossága áll. Ez egy hónap, amelyben az otthon, a család, az anyagi szempontok, az adósságok kifizetése, az üzlet, a mentális feszültségek, a harmónia, az idealizmus, és a gyógyulás kap nagyobb hangsúlyt. Sokkal több felelősséget és nagyobb gondot okozhat most a család, az otthon, és a szeretteink miatti aggodalom. A 6-os rezgés az emberi cselekedetekre, az igazságosságra, az őszinteségre és az integritásra is utal. Ha jól akarod érezni magad, légy nagyon őszinte, ne hallgasd el a legkisebb dolgokat sem. A 6-os energiája tisztességet és igazságot követel az élet minden területén.

Ebben a hónapban ajánlott a problémás dolgok kiigazítására koncentrálni. Összpontosítsunk arra, hogy otthonunk igazi védőbástyánk legyen, alakítsuk kényelmünk szerint, hiszen egy ideje már itt töltjük a legtöbb időt. Kedvező hónap ez a szeretet, a béke, a nyugalom számára, de a féltékenység, a hűtlenség, és a kísértések is feszültségeket okozhatnak egy olyan kapcsolatban, amelyben már amúgyis voltak problémák.

Néhány kapcsolat már annyira megterhelővé válhat, hogy akár az is megtörténik, hogy megjelenik a képben egy harmadik fél. Meg kell tanulnunk különbséget tenni a szeretet és a bűntudat, a szeretet és a félelem, a szeretet és a gyűlölet, a szeretet és a vonzerő között. Eljött az idő, hogy megtanuljuk, hogy az igaz szerelem soha nem árthat, soha nem lehet semmilyen módon megvásárolni, eladni, ellenőrizni, manipulálni. Abban a percben, amikor a feltétel nélküli szeretet fog motiválni, szinte mindent el tudunk majd érni.

Az emberi természet szempontjából a hatodik rezgés a szabad akarat elvét, a lelki harmóniát, valamint a jó és a rossz elismerését szimbolizálja. Ez a hónap felerősíti az emberi gyengeségeket, most egy igen nehéz időszakot élünk meg, ahhoz, hogy visszatérjen az egyensúlyunk, támaszkodjunk a hitünkre, az optimizmusunkra. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy megtaláljuk az élet lelki egyensúlyát, nyitottabbnak, magabiztosabbnak kell lennünk, csak így változhat jó irányba az életünk.

De ha megengedjük, hogy mások negativitása és félelme visszahúzzon minket, akkor nincs őrangyal, amely kivezetne minket ebből a negatív örvényből. Ahelyett, hogy csak a rosszat, a félelmet, a betegséget, a hiányt látnánk, árasszuk el a világot boldog gondolatokkal és pozitív energiával. Ez a legjobb hónap arra, hogy megtaláljuk a módját annak, hogyan teremtsünk több kényelmet és szépséget önmagunkban, otthonunkban, és a környezetünkben.

1. rezgés (2020. november 4, 13, 22): új kezdet, esélyek, függetlenség, új ötletek, kedvező változások, sok energia.

2. rezgés (2020. november 5., 14., 23.): csapatmunka, együttműködés, kapcsolatok, érzékenység, szorongás, gondatlanságból eredő hibák. Légy diplomatikus, próbáld legyőzni a feszültséget, figyelj jobban az egészségedre, de légy figyelmes a hozzád közelállókkal is.

3. rezgés (2020. november 6., 15., 24.): szórakozás, utazás, kommunikáció, pozitív családi és szakmai változások, szerencse, fokozott kreativitás.

4. rezgés (2020. november 7., 16., 25.): a nagy tervek ideje, gyakorlatias gondolkodás, türelem, szervezettség, intenzív munka, óvatosság, önfegyelem.

5. rezgés (2020. november 8., 17., 26.): előre nem látható változások, maximális óvatosság minden területen, veszteségek, hibák és váratlan akadályok. Légy nagyon óvatos a vezetésben, forgalomban!

6. rezgés (2020. november 9., 18., 27.): háztartási tevékenységek, család, szülők, kreativitás, házasság. Ez jó rezgés a kapcsolatok számára, a kapcsolat megjavítására, a problémás kapcsolatok esetén a döntéshozatalra.

7. rezgés (2020. november 1., 10., 19., 28.): belső felfedezés, tanulmányozás, pihenés, meglepetések, ima, felerősödő intuíció, lelki megnyugvás.

8. rezgés (2020. november 2., 11., 20., 29. november): siker vagy anyagi kudarc, a karma megfizetése. Az ambíciók és az anyagi siker tervei új dimenziókat kaphatnak. A jutalom, a tisztelet és az elismerés napja.

9. rezgés (2020. november 3, 12, 21, 30): konfliktushelyzet vége, idealizmus, egymásnak feszülő energiák. A teljesítés, a kiadás és az átalakítás napja.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek