KuriózumA nők nehezen érthető tulajdonságai

A nők nehezen érthető tulajdonságai

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Legyen bármennyire is harmonikus egy kapcsolat, vannak mégis dolgok, amiket férfiak és nők egymásról egyszerűen képtelenek megérteni. Az alábbi összeállításban a férfiak szemét szúró tulajdonságokat mustráltuk.

Fotó: photl.com

A legjobb barátnő

A férfiak nehezen bántják meg egymást, és főleg legjobb barátaikat. Valószínűleg azért, mert ritkán tárják fel legbelsőbb érzéseiket egymásnak, így nem is tudnak mélyrehatóan sértegetni, de mi magyarázza az a jelenséget, amikor két barátnő pillanatok alatt utálja meg egymást?

Egyet mond…

…mást gondol. Klasszikus tréfa az, hogy amikor a nő azt mondja „nem”, akkor jó eséllyel gondolhatunk „igen”-re, és ennek a továbbvitt változata a „semmi bajom”, amiből tudhatjuk, hogy hosszadalmas lesz a békítő ceremónia.
Színjátékról lenne szó, vagy simán csak azt akarják, hogy a másik fél találja ki a gondolataikat?

Hasonló ruhadarabok

Tudjuk, hogy különbség van két fekete ruha között, de akkor is érthetetlen, hogy miért halmozzák a nők a szinte azonos ruhadarabokat. Személyiségünk alakulásával (vagy épp a kialakulása közben) természetes, hogy hasonló ruhadarabokat válogatunk, ahogy az is, hogy jól kell éreznünk magunkat bennük, de mégis…

És újból a ruha

A nők sokkal többet áldoznak a „tetszeni akarás” késztetésének, mint a férfiak, tény. A vonzó külsővel tudják felhívni magukra a figyelmet, és valószínűleg innen gyökerezik az is, ha egy nő elégedett a kinézetével. Ezzel magyarázható az is, hogy összeférhetetlenek, ha nem érzik magukat tökéletesen ellenállhatatlannak egy ruhában?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek