Kuriózum"A nők folyamatosan el akarják csábítani a férjemet" - sopánkodik a nő,...

„A nők folyamatosan el akarják csábítani a férjemet” – sopánkodik a nő, aki egy dubai milliomoshoz ment feleségül

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A dubai milliomos felesége egy videóban mutatta be luxuséletvitelét, és beszámolt róla, mennyi pénzt költ hetente.

Linda Andrade egy dubai milliomos felesége nemrég megosztott egy videót, amelyben részletesen elárulta, mire és mennyi pénzt költ egy átlagos hét alatt és az összegek megdöbbentőek voltak – többek között 7210 dollárt költött luxuscsokoládéra.

Linda Andrade, aki a közösségi médiában vezérigazgatóként és feleségként jellemzi magát, a TikTokon számolt be luxuskörülmények közt zajló életéről, és konkrét összegeket is megosztott, amivel sikerült sokkolnia a legtöbb követőjét.

"A nők folyamatosan el akarják csábítani a férjemet" - sopánkodik a nő, aki egy dubai milliomoshoz ment feleségül
Fotó: lionlindaa/Instagram

Linda a videóban azt állítja, 1.411.008 dollárral indította a hetet, és ebből 356.214 dollárt költött el, miközben vásárolgatott. A nő ezután további 229.141 dollárt kapott a férjétől, Rickytől, amit lényegében italokra és vacsorákra költött, egy meglepően hatalmas összeget, 7.210 dollárt pedig luxuscsokoládéra szánt.

A férje ezenkívül 201.200 dollárt költött arany ékszerekre, valamint további 52.210 dollárt adott neki „szórakozásra.” A videó végén a nő egy hajón ül, és elárulja, hogy 216.789 dollárt költött el egy átlagos szerdai napon.

Linda a képaláírásban azzal viccelődött, hogy Wells Fargo, az Egyesült Államok öt legnagyobb bankjának egyike, „imádja őt.”

"A nők folyamatosan el akarják csábítani a férjemet" - sopánkodik a nő, aki egy dubai milliomoshoz ment feleségül
Fotó: lionlindaa/Instagram

A bejegyzéshez rengeteg hozzászólás érkezett, és a legtöbbeket megdöbbentették a hatalmas összegek. „Az összeg, amit egy átlagos szerdai napon elköltesz, megváltoztatná az életemet! Élvezd a gazdagságodat!” – írta az egyik felhasználó. Mások pedig még több részletre voltak kíváncsiak, például a nő ruhatárára, és arra, mitől olyan drága az említett luxuscsokoládé.

Linda, aki az „eredeti dubai háziasszonynak” nevezi magát, több mint 796.800 követővel rendelkezik a TikTokon, akik folyamatosan újabb részletekre kíváncsiak hihetetlen életéből.

Egy korábbi videójában a 24 éves nő elmondta követőinek, mik „a legrosszabb dolgok” egy milliomos feleségének életében.

"A nők folyamatosan el akarják csábítani a férjemet" - sopánkodik a nő, aki egy dubai milliomoshoz ment feleségül
Fotó: lionlindaa/Instagram

„Félek attól, hogy kirabolnak. Mindig tökéletesen kell kinéznem. Túl sok az étel… és válogatós vagyok. A nők folyamatosan el akarják csábítani a férjemet. A férjem túl sok dolgot vásárol nekem. Állandóan utazunk, fáradt vagyok. Az étel mindig egy show-műsor is egyben. Soha nem engedi, hogy vezessek” – sorolta „panaszait” Linda.

„Ha a férjed túl sok dolgot vásárol neked, nyugodtan nekem adhatod” – jegyezte meg az egyik hozzászóló, egy másik pedig hozzátette: „Bárcsak nekem is ezek lennének a problémáim.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek