KuriózumA nők 30, a férfiak 34 évesen a legvonzóbbak

A nők 30, a férfiak 34 évesen a legvonzóbbak

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A nők 30 évesen a leggyönyörűbbek, a férfiak pedig 34 esztendősen a legvonzóbbak – állítják egy amerikai felmérés készítői.

ferfi-almodozik

Az Allure magazin vizsgálgatta az esztétikai kérdést, kétezer embert kérdezett meg. Véleményük szerint a nők 30 évesen érnek szépségük csúcsára, 41 esztendősen kezdik mutatni az öregedés jeleit, 53 évesen már nem vonzók szexuálisan, 55 esztendősen pedig öregek. A férfiak 43 évesen kezdenek korosodni, 58 esztendősen már nem fessek, és 59 felett öregek.

A két nem nem ugyanúgy látja magát, illetve egymást. A férfiak szerint a nők 29 évesen virulnak a legkívánatosabban, míg a nők úgy vélik, 31 esztendősen a legvonzóbbak.

Jillian Mackenzie, az Allure főszerkesztő-helyettese a The Daily Telegraph című lapnak megjegyezte, hogy régebben egy kicsit fiatalabb életkorra tette a közvélemény az esztétikai csúcspontot.

A magazin megkérdezte a válaszolóktól azt is, hogy a közismert emberek közül szerintük ki tartja magát remekül korához képest. George Clooney győzött toronymagasan, utána Sean Connery, Bill Clinton, Brad Pitt és Richard Gere a sorrend.

A női mezőnyben három színésznő áll az élen: Meryl Streep az első, majd Jamie Lee Curtis és Julia Roberts következik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek