KuriózumA női lelkizések titka

A női lelkizések titka

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mi irritálja annyira a pasikat a lelkizésben, hogy olimpiai csúcsot futnak a hallatán? És miért fontos annyira a nőknek, hogy folyton egymás testébe-lelkébe vájkáljanak?

Bár a férfiak is pletykálnak módjával, mégis érthetetlen számukra, hogy miért szeretnek a nők annyira és olyan hosszú ideig fecsegni egymással. A lelkizésnél pedig csak egy rosszabb dolgot ismernek, és az az, amikor párjuk velük akarja ezt tenni.

A gondolkodás

A női lelkizések titkaKülönbözik a gondolkodási mechanika, a felfogás, a témára fókuszálás egyaránt, így nem is csoda, ha ennyire nem értenek egyet néha a felek. Vitatható, de állítólag a férfiak szintetizáló gondolkodást tudnak magukénak, vagyis őket a dolgok egésze érdekli, míg a nők inkább a kisebb részletek felé fordulnak, vagyis analizálóak.

Mindkettőnek van értelme, de csak együtt felhasználva az igazi, a dolgok külső-belső részleteit összevetve, vagyis tökéletes ember csakis egy nőből és egy férfiból lenne kreálható.

A lelkizésnek a nők életében az a fontos szerepe van, hogy általa feltérképezzék saját (!!) lelküket, belső problémáikat, így téve hatékonyabbá életüket, és nem utolsó sorban kapcsolataikat. Mindez önmaguknak szól, tulajdonképpen szembenéznek a problémákkal azáltal, hogy kibeszélik. Köztudott tény, hogy egy anyagot úgy lehet tökéletesen elsajátítani, ha valakinek megtanítjuk – így válnak világossá az összefüggések, rejtett apróságok, lényeges elemek.

Férfias végkövetkeztetésem az, hogy a nők azért lelkiznek oly nagy odaadással, mert tulajdonképpen nem tudnak lelkizni, de szükségük van rá, lelki szükséglet a “vájkálás”.

Mi, pasik, célirányos kérdéseket teszünk fel egymásnak, és ezt nem magunk kedvéért, hanem az barát kedvéért, hogy minél hamarabb fényt derítsünk a probléma gyökerére. A nők olyan kérdésekkel apasszák egymás étvágyát, mint a szexuális élet apróságai, szerelmes sms-ek, ki tudja mik, nekünk, férfiaknak minderre azonban nincs szükségünk, de kialakulóban van jóideje egy olyan pasi-réteg, ami nagyon is kapható erre (metrók, hipszterek), és velük igazán mélyeket tud beszélgetni bárki, aki nő, vagyis hazugság, hogy a férfiak nem fejlődnek lelkileg!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek