HoroszkópA Nap belépett a Mérlegbe: rendkívüli változások várhatóak az életünkben!

A Nap belépett a Mérlegbe: rendkívüli változások várhatóak az életünkben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szeptember 23-án a Nap belépett a Mérleg jegyébe, és október 22-ig ott is marad. Ezzel a jelentős eseménnyel, ami az őszi nap-éj egyenlőséggel is egybeesett, nemcsak az asztrális táj változik, de az irány is. Miután több bolygó is retrográd mozgásban volt, tekintsük ezt az időszakot égi közbenjárásnak, amelyben az asztrális dinamika némileg megváltozik.

Végre összeszedhetjük magunkat, fellélegezhetünk, miközben az új lehetőségek ajtaja egy pillanatra megnyílik előttünk, hogy határozottan átlépjünk azon. Amikor a Mérleg királynőként uralkodik és pártfogol, hajlamosak vagyunk megtalálni az egyensúlyt a másokkal való kapcsolatainkban vagy a művészet és a szépség különböző formáiban.

A Mérleg egy statikus tárgy által képviselt jegy, amely az egyensúlyt és a harmóniát szimbolizálja, így könnyen elképzelhetjük, mi lesz ennek az időszaknak az általános rezgése. A Nap a Mérlegben nem csak arra késztet bennünket, hogy elgondolkodjunk azon, mit jelent számunkra a béke és a harmónia, hanem arra is, hogy bevezessük azt életünk azon területeire, ahol jelenleg hiányzik.

A Nap a Mérlegben arra ösztönöz bennünket, hogy az igazság mérlegére tegyük az utóbbi időben szerzett tapasztalatainkat, hogy tartsuk közel a lelkünkhöz mindazt, ami táplálja, értéket és minőséget ad az életünknek, mindazt, ami összhangban van az isteni igazságossággal, és ami összhangban van lényünk igazságával is.

Ugyanakkor arra is megtanít bennünket, hogy tiszteljük a szépet, a jót és a bőséget az életünkben, és hogy kifejezzük hálánkat a bőségért, amely különböző formákban nyilvánul meg körülöttünk. Fontos, hogy kitárjuk a lelkünket, hallgassunk az intuíciónkra, és hálával fogadjuk mindazt, amit látunk.

A Mérleg energiája a társasági életünket is megerősíti, szívesen kommunikálunk és teremtünk kapcsolatokat, pozitívabbá tesz bennünket, arra késztet, hogy egyenrangú félként bánjunk másokkal, bátorítsuk és ösztönözzük egymást, hogy méltóságteljesen fejlődjünk. Amikor jó gondolatokat és szándékokat sugározunk magunk körül, ez a fény a jólét és az interperszonális szeretet különböző formáiban tükröződik vissza ránk.

Nagy kihívás kiegyensúlyozni valamit, amikor a dolgok kaotikusnak tűnnek, de szeptember vége, a Nap Mérlegbe lépésével éppen erről fog szólni. Többszörös lehetőséget ad arra, hogy békét és igazságosságot teremtsünk ott, ahol ez úgy tűnik, hiányzik. Ebben az időszakban tehát minden eddiginél nyitottabbak vagyunk a tárgyalásokra, nyitottak vagyunk arra, hogy meglássuk a másikban a jót, hogy jobban megértsük a másik felet, mélyebben megismerve a lelkét és a saját perspektíváit.

Látni fogjuk, hogy a kölcsönösség elve is működik, és ahol empátiával, toleranciával, együttműködéssel, megértéssel és szeretettel válaszolunk ahelyett, hogy egyszerűen hátat fordítanánk, ott valódi csodák történhetnek, és megújulhatnak azok a kapcsolatok, amelyek a makacsság, a harag, a megértés hiánya vagy az irányítás iránti igény miatt megszakadtak, megromlottak.

A Mérleg harmonikusabb energiája arra ösztönöz, hogy kiegyensúlyozottan és egészségesen éljük meg a magánéletünket, de a kapcsolatainkat is. Most van itt az ideje a tárgyalásoknak, megbeszéléseknek, a közös nevezőre jutásnak, hiszen mindkét fél hajlandó leülni egy közös asztalhoz, hogy nyíltan beszéljenek fájdalmaikról, igényeikről, a kompromisszumokról, amelyeket a béke megteremtése érdekében meg tudnak, vagy éppen nem tudnak meghozni.

Mindkét fél jobban tisztában van saját jogaival. Az együttműködés sokkal elegánsabb és megfelelőbb szó ebben az időszakban, mint a kompromisszum, és fontos, hogy minden esetben félúton találkozzunk a tárgyalások során.

De légy őszinte magaddal, és ne add fel önmagadat vagy a vágyaidat a béke megteremtése érdekében, ne mondj igent félmegoldásokra, mert ezek a kompromisszumok nem működnek, ha nem vagyunk kibékülve teljesen önmagunkkal és azzal, amit elhatároztunk. Ne próbálj meg mások kedvére tenni a béke elérése érdekében, ha úgy látod, hogy a saját lényed vágyait és szükségleteit nem tartják tiszteletben.

Tapintatossággal, diplomáciával és megértéssel kell egyensúlyt teremteni a személyes vágyak és mások igényei között. Ebben az időszakban különösen ösztönözve vannak a különböző partneri kapcsolatok. Emellett a közkapcsolatok vagy a törvények, a politika, az olyan ügyek, amelyekben az igazságszolgáltatásnak fontos beleszólása van, szintén előtérbe kerülnek, amikor a Nap a Mérlegben áll.

Amikor a Mérleg energiája egyensúlyt próbál teremteni, a dolgok eleinte sokszor nem olyan kiegyensúlyozottak, mint szeretnénk. Gyakran előfordul, hogy a Mérleg tétovázik, túl sokat gondolkodik, különböző szempontok szerint mérlegeli a dolgokat, latolgatja a lehetőségeket és opciókat, hogy aztán végül nagyon nehezen hozzon döntést.

Legyen veled a Mérleg friss, kiegyensúlyozó energiája ebben az időszakban, és használd fel azt konstruktívan és bölcsen.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek